Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

18.10.10

Ευρώπη-Αμερική 1-1

Η μάχη της Ευρώπης με την Αμερική χθές το βράδυ δεν ανέδειξε νικητή,καθώς το αποτέλεσμα ήρθε ισόπαλο 1-1!!!Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας άνοιξε το σκόρ επικρατώντας 90-87 των Καβαλίερς στο Κλίβελαντ,με τους Σαν Αντόνιο Σπέρς να διαμορφώνουν το τελικό 1-1 κερδίζοντας την Κάχα Λαμποράλ με 108-85.

Οι Ρώσοι που είχαν αποδειχτεί σκληρό καρύδι στο παιχνίδι με το Μαιάμι, χάνοντας στις λεπτομέρειες,εμφανίστηκαν υποψιασμένοι αυτή την φορά και κέρδισαν την πρώην ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς,το κενό του οποίου είναι εμφανέστατο σε κάθε παιχνίδι που δίνουν οι ιππότες.
Οι Μοσχοβίτες που βρέθηκαν πίσω στο σκόρ με 10 πόντους(41-31) 4:10 πριν την λήξη της δεύτερης περιόδου,έκαναν ένα σερί 10-0 και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι.Σερί που απ΄οτι φάνηκε έπεξε καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία των ίδιων αλλά και των αντιπάλων τους που στο τρίτο δωδεκάλεπτο έκαναν το ένα λάθος πίσω απο το άλλο έχοντας παράλληλα πολύ άσχημα ποσοστά στην επίθεση(16 πόντοι στην τρίτη περίοδο).Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ΤΣΣΚΑ να ΄΄χτίσει΄΄ μία διαφορά 12 πόντων η οποία της έφτασε(παρά το πολύ μέτριο τέταρτο δωδεκάλεπτο)ώστε να φτάσει στη νίκη.
Για τους νικητές ο Σισκάουσκας μετά απο μία καλή παρουσία που έιχε σταμάτησε στους 22π. και 5ριμπ.,με τους Γκόρντον(19π.,7ριμπ.,6ασ.)και Λάνγκτον(14π.)να ακολουθούν.
Απ΄το Κλίβελαντ ξεχώρισε ο Γκίμπσον που είχε 21πόντους,4 ριμπάουντ και 3 ασίστ ενώ καλό παιχνίδι κάναν και οι Χόλινς(17π.,5ριμπ)-Σεσιονς(14π. 2ριμπ.).

Στο άλλο παιχνίδι τα ΄΄σπιρούνια΄΄ ήταν καλύτερα καθόλη την διάρκεια του αγώνα,αποδίδοντας εξαιρετικά κυρίως στην δεύτερη περίοδο,όπου πέτυχαν 35 πόντους έναντι 14 των Ισπανών.Έτσι έφτιαξαν μία διαφορά που στη συνέχεια έφτασε μέχρι και τους 31 πόντους(70-39).Διαφορά η οποία ήταν αδύνατο να καλυφθεί με βάση και την εικόνα της Κάχα Λαμποράλ.
Το μόνο που κατάφεραν οι Ευρωπαίοι ήταν να ΄΄συμμαζέψουν΄΄ κάπως τα πράγματα  στην τρίτη περίοδο και να φύγουν απο το Σαν Αντόνιο στο -23(108-85).
Για τους ασπρόμαυρους κορυφαίος ήταν ο Πάρκερ με 22 πόντους,μαζεύοντας και 4 ριμπάουντ.Τον Γάλλο ακολούθησαν οι Μπόνερ(15π. 7 ριμπ.) και Ντάνκαν με double-double(10π. 11ριμπ.)
Από τους φιλοξενούμενους την διαφορά(σε σχέση με τους συμπαίκτες του)έκανε ο Μπάρατς  με double-double(17π. ,11ριμπ.)και οι Λόγκαν(20π.)-Τελέτοβιτς(18π. 7 ριμπ.)
Highligths

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management