Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

18.10.10

Ανεβαίνουν οι ΄΄Λιμνάνθρωποι΄΄

Στο Λος Άντζελες οι Λέικερς επικράτησαν των Νάγκετς με 102-95.Οι πρωταθλητές που στηρίκτηκαν στις ορέξεις του Κόμπε Μπράιντ(18π.,8ριμπ.,5ασ.)και του ρούκι Ντεβιν Έμπανκς(14π.,7ριμπ.)είχαν καλή απόδοση  στο πρώτο μισό του παιχνιδιού ,κλείνοντας την πρώτη περίοδο στο +4(28-32)και την δεύτερη στο +12(51-63).

Οι Νάγκετς απο την πλευρά τους είχαν είχαν στον πάγκο τον Καρμέλο Άντονι(δεν αγωνίστηκε καθόλου)και σε κακή βραδιά(επιθετικά)τον Τσάνσι Μπίλαπς, που πέτυχε 9 πόντους(3-8 εντός παιδιάς και 0-2 τρίποντα).Παρόλα αυτά ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι και 1:30 πρίν απο την λήξη του ημιχρόνου.
Απο ΄κει και πέρα όμως έχασαν την επαφή τους με το σκόρ ,ελέω της κακής τρίτης περιόδου,αρκούμενοι στο να μαζέψουν την διαφορά προς το τέλος του αγώνα, χάρη κυρίως στους 20 πόντους του Αφαλο(οι 11 στο τέταρτο δωδεκάλεπτο).
Οι ΄΄Λιμνάνθρωποι΄΄ έπαιξαν όσο χρειαζόταν ώστε να διατηρήσουν την διαφορά που είχαν απο την δεύτερη περίοδο και στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού ο Φίλ Τζάκσον δοκίμασε παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, στα προηγούμενα παιχνίδια.
Για τους κίτρινους που με αυτή την νίκη έκαναν το 2-2 στην pre-season,εκτός των Μπράιντ και Έμπανκς,ο Όντομ είχε 14π. με 6 ριμπ. και ο Γκασόλ 12 και 5 αντίστοιχα.Ενώ για το Ντένβερ που έχει επίσης 2-2 στην pre-season, ο Νενέ έβαλε 13(η 9 απο την γραμμή των βολών)και ο Μπάλκμαν έκανε double-double με 11 π. και 10ριμπ.
Highlights

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management