Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

25.10.10

NBA…όπως λέμε Space Jam..?

Εικόνες από το Space Jam ξυπνούν μέσα μας στο άκουσμα των ‘ντοπαρισμένων’ παπουτσιών. Παπούτσια τα οποία βοηθούν τον αθλητή να αυξήσει το ύψος στο άλμα του ακόμα και κατά 8-9 εκατοστά.
Το ‘’Concept-1’’ όπως ονομάζεται το εν λόγω αθλητικό υπόδημα κοστίζει 300 $,(κατασκευάζεται από την εταιρία ‘Athletic Propulsion Labs’ που εδρεύει στο Λος Άντζελες) και έχει γίνει πόλος έλξης για αρκετούς –διάσημους και μη- αθλητές στον μαγευτικό κόσμο του NBA.
Οι Rookies στην πλειοψηφία τους δείχνουν εντυπωσιασμένοι, όμως κάπου εδώ κάνει την εμφάνισή της και η Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής που έκρινε ως ‘παράνομα’ τα παπούτσια που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους αθλητές να επιτύχουν μεγαλύτερο άλμα.
Βέβαια το μόνο σίγουρο είναι ότι το μέτρο που έλαβε το ΝΒΑ μετατράπηκε σε δωρεάν διαφήμιση για την εταιρεία. Το έγγραφο, στην κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας της εταιρείας, παρουσιάζεται με υπερηφάνεια και τιτλοφορείται «Απαγορεύεται από το ΝΒΑ», ενώ δημοσιεύεται η ακόλουθη ανακοίνωση: «Τα προϊόντα σε αυτή την ιστοσελίδα βελτιώνουν τις αθλητικές επιδόσεις και το ΝΒΑ τα έχει απαγορεύσει για την περίοδο 2010-2011».

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management