Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

29.10.10

Nuggets για.....''φίλημα''

Στο Pepsi Center του Denver οι Nuggets ύστερα απο ακόμη μία(μετά απο αυτές στην pre-season) φοβερή εμφάνιση επικράτησαν των προβληματικών(σε άμυνα και επίθεση)  Jazz με 88-110.Ο Καρμέλο Άντονι ήταν για ακόμη μία φορά πρωταγωνιστής,πετυχαίνοντας 23 πόντους και μαζεύοντας 7 ριμπάουντ.Ο Derron Williams απο την άλλη είχε 17 με 6 ασίστ, χωρίς να μπορέσει ωστόσο να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη, καθώς οι περισσότεροι των συμπαικτών του βρέθηκαν σε άσχημη βραδιά.
Έκανε την διαφορά απο την αρχή

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με άγριες  διαθέσεις στο πρώτο δωδεκάλεπτο και πήραν γρήγορα ένα προβάδισμα 9 πόντων(9-0 στα 08:38).Οι ''Μορμόνοι'' πρώτού καν καταλάβουν τι συμβαίνει βρισκόντουσαν με την πλάτη στον τοίχο, αποτέλεσμα του οποίου ήταν τα 4' λεπτά που χρειάστηκαν για να σκοράρουν.

Στη συνέχεια έδειξαν να συνέρχονται και με τους Millsap-Bell άρχισαν να μπαίνουν στο κλίμα του αγώνα μειώνοντας στους 4(11-15 στα 04:32).Oι κακές επιλογές που είχαν όμως στην επίθεση, δώσαν και παλι την ευκαιρία στους ''βώλους'' να ξεφύγουν και στέλνοντας την διαφορά για πρώτη φορά σε διψήφιο(27-17 ,01:17).Έτσι οι Nuggets βρέθηκαν να προηγούνται με 20-29 στο τέλος της περιόδου χωρίς πάντως να είναι καλοί στο παιχνίδι τους.

Πέταγε ''φωτιές'' το Denver

Στη δεύτερη περίοδο η ομάδα του George Carl ήταν ''χάρμα ειδέσθε'' προσφέροντας θέαμα καθόλη την διάρκεια των 12 λεπτών.Με ''καυτούς'' τους Billups-Nene έκανε ένα σερί 11-6 και ''εκτόξευσε'' την διαφορά στους 14(26-40 στα 07:37)αρχικά και στους 17 στη συνέχεια(28-45).

Η Utah προσπαθούσε να βρεί απαντήσεις(με τον Millsap κυρίως στην επίθεση)πράγμα που δεν κατάφερε, καθώς δεν μπορούσε να βρεί καταρχήν, λύσεις για να σταματήσει τους αφηνιασμένους γηπεδούχους στην άμυνα.Η απόσταση συνέχισε να μεγαλώνει και σταμάτησε στους 20(40-60)με την λήξη του ημιχρόνου.

Ο Derron ήθελε,οι άλλοι?

Ο Jerry Sloan προσπάθησε να συνεφέρει τους παίκτες του στην ανάπαυλα, κάτι που εκ του αποτελεσματος δε κατάφερε ,καθώς η ομάδα του έδειξε πως δεν είχε λάβει το ..... μήνυμα και με το ξεκίνημα βρέθηκε στο -24(42-66 στα 10:03).O Derron Williams πάλευε μόνος με τα..''.θηρία'' και προσπάθησε να πάρει την ομάδα στις πλάτες του, βάζοντας τους 12 απο τους 17 συνολικά πόντους του, στη συγκεκριμένη περίοδο

.Ο άσος των Jazz ωστόσο, δεν είχε στήριγμα και καθότι το Denver συνέχισε να είναι αποδοτικό(με μπροστάρη τον Anthony) στην επίθεση, μοιραία η διαφορά έφτασε τους 27(45-72 στα 08:53).To μόνο που κατάφεραν οι ''Mορμόνοι'' ήταν να ''ψαλιδίσουν'' στους 21(65-86)εκμεταλλευόμενοι το τελευταίο ''ήσυχο'' τρίλεπτο των ''βώλων''.

 Συμβιβάστηκαν και..... πέταξαν λευκή πετσέτα

Αμφότερες οι δύο ομάδες κάνανε κακή αρχή στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα.Οι φιλοξενούμενοι  με την στάση τους στο παιχνίδι, έδειχναν πως είχαν ρίξει λευκή πετσέτα, όλοι εκτός του Evans που ''έσπρωχνε'' τη Utah σε μία τουλάχιστον αξιοπρεπή ήττα.

Ο Αnthony και οι συμπαίκτες του είχαν κατεβάσει ταχύτητα, αλλά παρόλα αυτά κρατούσαν πάνω απο τους 20 την απόσταση απο τους αντιπάλους τους.H οποία(απόσταση) σταμάτησε στους 22 με το τελικό σκόρ να διαμορφώνεται στο 88-110 υπέρ των Nuggets.


Για τους νικητές ο Affalo έβαλε 22 πόντους και ο Billups 14 μοιράζοντας και 4 ασίστ.
Στην αντίπερα ο Millsap με 15-8 ριμπάουντ και ο Bell με 12 ακολούθησαν τον Williams.

Ηighlights

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management