Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

26.10.10

To ταξίδι ξεκινάει....

Σε λιγότερο απο 26 ώρες ,στην πρωτεύουσα της Μασαχουσέτης,την Βοστώνη, θα αρχίσει να χτυπάει και πάλι η καρδιά του θεαματικότερου πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη.Μια καρδιά που σταματάει κάθε χρόνο, για 4 μήνες(περίπου)και αφήνει... ΄΄ορφανά΄΄ απο μαγεία τα βράδια μας(τουλάχιστον απο αθλητικής πλευράς).

Για όλους εμάς που κάνουμε την νύχτα μέρα και το αντίστροφο,μόνο και μόνο για να κάτσουμε δυόμιση ωρίτσες μπροστά στο P.C η στην T.V(αν το ΄χει πουθενά Live,τρέχα γύρευε δηλαδή)και να... ΄΄ταξιδέψουμε΄΄ πέρα απο τον Ατλαντικό.Για όλους εμάς που θέλουμε να παρακολουθήσουμε ένα άθλημα που δημιουργήθηκε εκεί(στην Αμερική),παίζεται παντού(σχεδόν)αλλά  ξέρουν(κατά την προσωπική μου άποψη)να το παίζουν μόνο εκεί.

Σε όλους εμάς λοιπόν εύχομαι καλή Ν.Β.Ακή χρονιά,καλή επιτυχία σε όποια ομάδα υποστηρίζει ο καθένας σας και υγεία πάνω απ΄όλα, σε  όλους, αλλά και στους μπασκετμπολίστες ,για να μπορούν εκτός των άλλων να μας διασκεδάζουν(έτσι το βλέπω εγώ)΄΄πετώντας΄΄ .....απο καλάθι σε καλάθι.

Τα παιχνίδια που ανοίγουν την αυλαία την Τρίτη 26/10
02:30 Μiami Heat-Boston Celtics
05:00 Phoenix Suns-Portland Trail Blazers
05:30 Houston Rockets-L.A Lakers



N.B.A 2010 Season Highlights 
Καλή διασκέδαση......

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management