Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

25.4.11

Το Κάρφωμα:''Aρκούδες'' για το 3-1


Με δύο ταμεία και συνολικά 4/6 επιλογές μας να επαληθεύονται είχαμε μία πάρα πολύ καλή βραδιά,η οποία συνέχισε την εξαιρετική μας απόδοση στα Playoffs(τουλάχιστον μετά τις δύο πρώτες μέρες αυτών).Η πρώτη και η τρίτη ήταν οι δυάδες που μας ''φούσκωσαν'' την τσέπη,καθώς το Sixers-Heat μας έκανε την χάρη και σταμάτησε στους 168,με το line που επιλέξαμε να βρίσκεται στο 189,5,ενώ μας δικαίωσε και το under 197,5 στο Knicks-Celtics,αν και ανυσηχήσαμε στο φινάλε,αφού οι δύο ομάδες σημείωσαν 190 πόντους.Αυτά όσον αφορά το δελτίο Νο3,στο No1 οι ''Κέλτες'' μας φέρθηκαν καλά και στο -3,5 που τους είχαμε πάρει,κι αυτό διότι επικράτησαν με 12 στη Νέα Υόρκη,ενώ οι Hawks κέρδισαν τους Magic στην Atlanta,κλείνοντας την δυάδα και τη βραδιά μας με τον καλύτερο τρόπο.


Το μόνο που δεν πήγε καλά ήταν το ζευγάρι -4,5 Heat και -4,5 Lakers με τους πρώτους να γνωρίζουν την ήττα στη Philadelphia απο τους Sixers και τους δεύτερους απο τους Hornets στη Νέα Ορλεάνη.Στο σερί του 24,πήγαμε εξίσου καλά κι εκεί,καθώς προβλέψαμε σωστά και στο under του αγώνα στη Philadelphia,αλλά και στις νίκες των Celtics(με 4 η περισσότερους)και Hawks(oποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα).Αυτό που δε μας έκανε το χατίρι ήταν η κάλυψη του χάντικαπ απο τους Lakers.Σήμερα,έχουμε τρείς αναμετρήσεις στο πρόγραμμα,που συνεχίζουν και ολοκληρώνουν τα τέταρτα παιχνίδια της σειράς.Πάμε να συνεχίσουμε το πέρασμα μας απο το ταμείο.....



Δυάδα 1

Memphis Grizzlies-San Antonio Spurs 1 με χάντικαπ +2,5(1,76)
Dallas Mavericks-Portland Trail Blazers 2 με χάντικαπ +6,5(1,71)

Δυάδα 2
Memphis Grizzlies-San Antonio Spurs under 191,5(1,71)
Dallas Mavericks-Portland Trail Blazers under 186,5(1,74)

Δυάδα 3(ρίσκου)
Denver Nuggets-Oklahoma City Thunder 2(2,35)
Memphis Grizzlies-San Antonio Spurs 1(2,05)

Προσοχή:Οι αποδόσεις είναι ΜΟΝΟ απο την bet365 και αφορούν την ώρα που κοινοποιήθηκε το κείμενο στο blog.Για οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτές δεν ευθύνεται το Ν.Β.Αir.

Sport24
Στο 24 μπορούμε να επιλέξουμε μονάχα ένα απο τα τρία διλλήματα που μας δίνονται και προσωπικά θα πάρω τη νίκη των Grizzlies.Aπο 'κει και πέρα πιστεύω και στο ''οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα'' και στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν.

Contra
Στο Contra θα πάρω τους ''25 η περισσότερους'' πόντους του Nowitzki στον αγώνα του Dallas με το Portland,ενώ προβλέπω να μαζεύει και ''πάνω απο 6 ριμπάουντ'' που είναι η αμέσως προηγούμενη επιλογή.Επίσης όπως έγραψα και στο 24,βλέπω νίκη των Grizzlies,στο τρίτο δίλλημα.
Υ.Γ 1Σας περιμένουμε όλους και σήμερα το βραδάκι(μέχρι της 05:10 τα ξημερώματα) για να σχολιάσουμε τους αγώνες στους οποίους ποντάραμε,να παρακολουθήσουμε τα παιχνίδια(μέσα απο το Ν.Β.Αir) και να κάνουμε τον χαβαλέ μας μέσω του chat του blog.

Y.Γ 2 Οποιοσδήποτε θέλει να με ρωτήσει κάτι που να αφορά τις επιλογές μου στη στήλη ''Κάρφωμα'',ανάλυση,τραυματίες,στατιστικά,προηγούμενα μάτς,βαθμολογίες,ρεκόρ κτλ. θα είμαι στη διάθεση σας  εώς της 05:10.Οπότε  ότι θέλετε μέσω του Chat μπορείτε να με ρωτήσετε,ακόμα και πέρα απο τις επιλογές μου.

 Υ.Γ 3 Τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω ακόμη μία φορά να προωθήσετε το blog μας(εφόσων φυσικά σας αρέσει και το παρακολουθείτε)έτσι ώστε να το μάθουν κι άλλοι ''άρρωστοι'' με το Ν.Β.Α και να μεγαλώσει η παρέα μας.Mπορείτε να το κάνετε με το να γίνετε μέλος στη σελίδα μας στο facebook και να την στείλετε σε όλους τους φίλους σας,να το προτείνετε γενικότερα κι εκτός facebook ακόμα,να το στείλετε με mail κτλ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management