Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

10.4.11

‘Έβρεξε’… αγωνιστικές

Αργά χθες το βράδυ ο αντιπρόεδρος της ελεγκτικής επιτροπής του NBA, Stu Jackson έκανε γνωστές τις ποινές που θα επιβληθούν στους παίχτες του Orlando Quentin Richardson και Dwight Howard οι οποίοι υπέπεσαν σε αγωνιστικά παραπτώματα.

Στον Quentin Richardson επιβλήθηκε ποινή δύο αγωνιστικών - χωρίς εξαγορά- για το αντιαθλητικό χτύπημα στο πρόσωπο του Gerald Henderson των Charlotte Bobcats στον αγώνα που είχε διεξαχθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες στις 6 Απριλίου. Την ποινή θα την εκτίσει στις 10 και 11 Απρίλη στους αγώνες με Bulls στο Amway Center και Philadelphia 76ers στο Wells Fargo Center αντίστοιχα.

Ενώ στον Dwight Howard επιβλήθηκε ποινή μίας αγωνιστικής – χωρίς εξαγορά- γιατί κατά την φετινή χρονιά δέχτηκε 18 τεχνικές ποινές και σύμφωνα με τους κανόνες του ΝΒΑ όποιος προπονητής ή παίχτης δεχθεί 16 ή και παραπάνω τεχνικές ποινές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τότε του επιβάλλεται ποινή μίας αγωνιστικής χωρίς εξαγορά. Την ποινή ο Howard θα την εκτίσει στον αγώνα με τους Bulls στο Amway Center.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management