Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

15.4.11

Κεφάλαιο…. ‘Πρόστιμα’

Η πειθαρχική επιτροπή του NBA μοίρασε πρόστιμα στην ομάδα των Lakers. Με αυτή την κίνηση θέλησε να υπενθυμίσει σε όλους πως τίποτα δεν περνά απαρατήρητο.

Το πρώτο πρόστιμο επιβλήθηκε στον προπονητή της ομάδας, Phil Jackson ο οποίος θα αναγκαστεί να πληρώσει το ποσό των 75.000 $ καθώς πριν λίγες μέρες τοποθετήθηκε δημόσια για το επερχόμενο Lock-Out (?). Βέβαια αυτόματα, το ίδιο ποσό θα πληρώσει και η ομάδα αφού έτσι επιβάλει ο κανονισμός.

Το δεύτερο πρόστιμο ύψους 100.000 $ επιβλήθηκε στον ‘Super-Star’ της ομάδας, Kobe Bryant για το ‘fuckin faggot-την μετάφραση την αφήνω σε έσας, λόγω ακατάλληλου περιεχομένου- που αποκάλεσε τον διαιτητή Bernie Adams στον αγώνα με τους S.A Spurs. Βέβαια έπειτα από ένα τέτοιο σχόλιο πολλοί ήταν αυτοί που στράφηκαν κατά του Bryant κυρίως από οργανώσεις Ομοφυλόφιλων αλλά το θέμα δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις, καθώς ένα τηλεφώνημα στον Joe Solmonese (πρόεδρος της οργάνωσης Ανθρώπινων Δικαιωμάτων ) έλυσε την παρεξήγηση.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management