Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

10.4.11

Grizzlies… έτοιμοι για όλα

Η χθεσινή νίκη των Grizzlies επί του Sacramento με 101 – 96 σκόρπισε χαμόγελα, καθώς σήμανε και την συμμετοχή της ομάδας στα Play Off έπειτα από πέντε χρόνια. Η ομάδα από το Memphis πλέον βρίσκετε στην 8η θέση της περιφέρειας και μπορεί να φτάσει ακόμη και στην 6η , αρκεί στους τρείς εναπομείναντες αγώνες να κάνει ισάριθμες νίκες και ο έκτος με τον έβδομο ‘στραβοπατήσουν’.

Έπειτα από αυτό το εγχείρημα, όλοι ήταν πολύ χαρούμενοι στην ομάδα. Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας, Lionel Hollins δήλωσε : «Το ταξίδι είναι πάντα το πιο γλυκό μέρος οποιουδήποτε επιτεύγματος επειδή πρέπει να περάσεις από πολλές καταστάσεις. Χρειάστηκε να γίνουν πολλές δοκιμές για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Πλέον πρέπει να μάθουμε να συνυπάρχουμε και να λειτουργούμε σαν ένα και αυτό θα μας βοηθήσει». Ενώ λίγο αργότερα και ο Point Guard της ομάδας Mike Conley Jr. δήλωσε : « Είμαι πολύ χαρούμενος, έχουμε βρει το δρόμο μας και θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο».

Το πρόγραμμα των Grizzlies για τη συνέχεια έχει ως εξής : Hornets, Portland, L.A Clippers.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management