Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

26.4.11

Iκανά ''γεράκια'',επικίνδυνες ''μέλισσες''

Με ένα ταμείο και 4/6 επιτυχημένες επιλογές κλείσαμε ακόμη μία αγωνιστική βραδιά,για τον πρώτο γύρο των Playoffs.Aν και ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά,με τους Grizzlies να μας δικαιώνουν σε όλες τις δυάδες που τους εμπιστευτήκαμε,στη συνέχεια τα πράγματα δεν κύλησαν έτσι οπως τα περιμέναμε σε δύο απο αυτές.Συγκεκριμένα,η δεύτερη ήταν αυτή που μας έδωσε πίσω τα λεφτά που ποντάραμε χθες,καθώς είχαμε ζευγαρώσει το under 191,5 στο Memphis-San Antonio και το under 186,5 στο Dallas-Portland.Tο πρώτο το πιάσαμε στην...κόψη του ξυραφιού,αφού σταμάτησε στους 190,ενώ το δεύτερο μας άγχωσε στη δεύτερη και στην τρίτη περίοδο,αλλά εν τέλει το βγάλαμε κι αυτό,με τις δύο ομάδες να σημειώνουν 175 πόντους.


Στο πρώτο δελτίο ξανά οι ''αρκούδες'' μας έκαναν σεφτέ στις σωστές επιλογές,με το +2,5 που τους είχαμε δώσει να μην χρειάζεται(εκ του αποτελέσματος),διότι διέσυραν τα ''σπιρούνια''.Απ'την άλλη το +6,5 στους Blazers όχι απλά χρειαζόταν,αλλά δεν έφτασε κιόλας,καθώς γνώρισε την ήττα με 11 πόντους στο Dallas.Στην τρίτη δυάδα(ρίσκου),το Memphis μας έκανε το 3/3 με την απλή νίκη  που ποντάραμε και πέτυχε,όμως η Oklahoma δεν ολοκλήρωσε την καλή μας στοιχηματική απόδοση μέχρι εκείνο το σημείο,αφού ηττήθηκε με τρείς στο Denver.

Στο σερί του Sport 24 επιλέξαμε σωστά στη νίκη των Grizzlies,το οποίο και μας ανέβασε το σερί,όπως και στο ''οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα'' του Denver-Oklahoma,όχι όμως και στο ''οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα'' του Mavericks-Blazers.Στο contra ο Νοwitzki μας ...έκανε την τιμή και πέτυχε πάνω απο 24 πόντους,ενώ μάζεψε και πάνω απο έξι ριμπάουντ.Σήμερα ξεκινάνε τα πέμπτα παιχνίδια της σειράς για τον πρώτο γύρο των Playoffs.Πάμε να δούμε τι....κασκόλ θα φορέσουμε σήμερα στο λαιμό.

Δυάδα 1
Οrlando Magic-Atlanta Hawks 2 με χάντικαπ +7,5(1,90)
Chicago Bulls-Indiana Pacers under 189,5(1,71)

Δυάδα 2
Los Angeles Lakers-New Orleans Hornets 2 με χάντικαπ +11,5(1,76)
Chicago Bulls-Indiana Pacers 2 με χάντικαπ +10,5(1,76)


Mπόμπα

Οrlando Magic-Atlanta Hawks 2(4,00)

Προσοχή:Οι αποδόσεις είναι ΜΟΝΟ απο την bet365 και αφορούν την ώρα που κοινοποιήθηκε το κείμενο στο blog.Για οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτές δεν ευθύνεται το Ν.Β.Αir.



Sport24

Στο 24  βλέπω και τα τρία διλλήματα να κάθονται στο ''οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα''.Έτσι θα ποντάρω σε αυτό του Magic-Hawks και στο τελευταίο,το  ξημέρωμα,που αφορά το Lakers-Hornets.

Contra
Στο contra θα επιλέξω το  ''τουλάχιστον 25'' στο ''πόσους πόντους θα πετύχει ο Dwight Howard'',ενώ εξίσου πιθανό βλέπω και το ''ΝΑΙ'' στο ''αν θα σημειώσει 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ ο Derrick Rose''.

Υ.Γ 1Σας περιμένουμε όλους και σήμερα το βραδάκι(μέχρι της 05:10 τα ξημερώματα) για να σχολιάσουμε τους αγώνες στους οποίους ποντάραμε,να παρακολουθήσουμε τα παιχνίδια(μέσα απο το Ν.Β.Αir) και να κάνουμε τον χαβαλέ μας μέσω του chat του blog.


Y.Γ 2 Οποιοσδήποτε θέλει να με ρωτήσει κάτι που να αφορά τις επιλογές μου στη στήλη ''Κάρφωμα'',ανάλυση,τραυματίες,στατιστικά,προηγούμενα μάτς,βαθμολογίες,ρεκόρ κτλ. θα είμαι στη διάθεση σας  εώς της 05:10.Οπότε  ότι θέλετε μέσω του Chat μπορείτε να με ρωτήσετε,ακόμα και πέρα απο τις επιλογές μου.

 Υ.Γ 3 Τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω ακόμη μία φορά να προωθήσετε το blog μας(εφόσων φυσικά σας αρέσει και το παρακολουθείτε)έτσι ώστε να το μάθουν κι άλλοι ''άρρωστοι'' με το Ν.Β.Α και να μεγαλώσει η παρέα μας.Mπορείτε να το κάνετε με το να γίνετε μέλος στη σελίδα μας στο facebook και να την στείλετε σε όλους τους φίλους σας,να το προτείνετε γενικότερα κι εκτός facebook ακόμα,να το στείλετε με mail κτλ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management