Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

22.4.11

Kevin Love ο πιο… βελτιωμένος!


Ο Kevin Love πιθανότατα είναι ο παίχτης που θα κερδίσει το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίχτη για την σεζόν 2010-2011.

Από τους συνολικά 116 δημοσιογράφους που ψήφησαν από την Αμερική και τον Καναδά, ο Kevin Love έλαβε 400 πόντους (66 ψήφοι για την κατάκτηση της πρώτης θέσης). Στην δεύτερη θέση ήταν ο LaMarcus Aldridge των Portland Trail Blazers με 157 πόντους (11 ψήφοι για την κατάκτηση της πρώτης θέσης) ενώ στην τρίτη θέση ήταν ο Dorell Wright των Golden State Warriors με 124 πόντους (16 ψήφοι για την κατάκτηση της πρώτης θέσης).

Ο Love την φετινή χρονιά συμμετείχε για πρώτη φορά σε All Star Game καθώς κέρδισε αρκετούς ‘ψηφοφόρους’ με τις επιδόσεις του. Τελείωσε την φετινή χρονιά με μέσο όρο 22.2 πόντους, 15.2 ριμπάουντ (πρώτος στα ριμπάουντ σε όλο το πρωτάθλημα) και 2.2 ασσιστ, ενώ έκανε ρεκόρ με 64 Double-Double(!) από τα οποία τα 53 ήταν σε συνεχόμενα παιχνίδια. Σε σύγκριση με την περσινή χρονιά οι πόντοι του αυξήθηκαν κατά 44% και τα ριμπάουντ του κατά 38%.

Ο ίδιος είναι χαρούμενος για όλο αυτό, αλλά παραμένει προσγειωμένος και το μόνο που τον απασχολεί είναι το πώς θα γίνει καλύτερος από αυτό που είδη είναι.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management