Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

18.4.11

Χρύσωσαν τον Randolph


Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το ΕSPN,λίγες ώρες μετά το τέλος της αναμέτρησης και της μεγάλης νίκης των Grizzlies επί των Spurs,ο Zach Randolph  συμφώνησε να επεκτείνει την συνεργασία του με τις αρκούδες για άλλα τέσσερα χρόνια,σε ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει συνολικά 71 εκατομμύρια δολλάρια.


Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα το συμβόλαιο είναι κλειστό τριετές,με αποδοχές που φτάνουν τα 66 εκ. δολλάρια,ενώ ο παίκτης θα έχει τη δυνατότητα το 2014  να ανανεώσει για ακόμη ένα χρόνο έναντι 5 εκ. δολλαρίων.Aξίζει να σημειωθεί πως ο δυναμικός φόργουορντ είναι ο πιό ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας,καθώς για την τρέχουσα σεζόν ανταμείβεται με περισσότερα απο 17.600.000(!!!)δολλάρια.Δηλαδή περίπου τέσσερα εκατομμύρια παραπάνω απο το σταρ των Grizzlies,Rudy Gay.

Ο ''Ζ-Βο'' στη δεύτερη χρονιά του στο Memphis έχει εξελιχθεί σε ηγέτη της ομάδας και σε ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Lionel Hollins.Αποτελεί έναν απο τους βασικούς λόγους της πορείας και της εισόδου  των ''αρκούδων'' στα Playoff,μετά απο πέντε χρόνια.Φέτος έχει αγωνιστεί σε 75 αγώνες,εκ των οποίων ξεκίνησε στη βασική πεντάδα στους 74,καταγράφοντας κατά μέσο όρο 20,1 πόντους, 12,2 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ σε 36,3 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.Μέσοι όροι που τον κάνουν το πρώτο ''κανόνι'' του συλλόγου φέτος,αλλά και τον πρώτο σε ριμπάουντ.

Στη χθεσινή νίκη της ομάδας του στο San Antonio με 101-98,ηγήθηκε αυτής με  25 πόντους(10/15 δίπ,0/1 τριπ.5/8 βολ.) και 14 ριμπάουντ



 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management