Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

26.4.11

Ποιοι Spurs..? Grizzlies!

Το NBA είναι το καλύτερο και πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα στον κόσμο και δεν τίθεται μέτρο σύγκρισης με κάποιο άλλο. Βέβαια γι αυτό το επιχείρημα υπάρχει και το πιο πρόσφατο παράδειγμα που δεν είναι άλλο από τους αγώνες των Play-off ανάμεσα στους S.A Spurs και τους Memphis Grizzlies .

Οι Spurs ξεκίνησαν την φετινή χρονιά ως ‘ουτσαιντερ’ καθώς ήταν λίγοι αυτοί που τους πίστευαν για τον τίτλο. Από την πρώτη αγωνιστική πραγματοποίησαν καλές έως άριστες εμφανίσεις και φαινόταν πως η πρωτιά στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος ήταν σίγουρη. Λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου έκαναν μια ‘κοιλιά’ – κάτι που έλεγαν όλοι πως θα συμβεί-, με σκοπό στην τελευταία αγωνιστική να χάσουν την πρωτιά στην γενική βαθμολογία, ενώ στην δύση τερμάτισαν πρώτοι χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Αυτό είχε ως συνέπεια να ‘συναντήσουν’ τους Grizzlies στα Play-off και από φαβορί στον συγκεκριμένο αγώνα να βρίσκονται πίσω με 3 ήττες και 1 μόλις νίκη.

Οι Grizzlies από την πλευρά τους μια ομάδα με σχετικά μικρό μέσο όρο ηλικίας (25.7), μια ομάδα που δουλεύει πολύ ‘σκληρά’ και σε κάθε αγώνα δίνει το 110%. Κατάφεραν να μπουν στα Play-off όντας όγδοοι στην δύση και φτάσαμε σήμερα να βρίσκονται μόλις μια νίκη μακριά από την επόμενη φάση.

Σε διάφορα Forums είτε Ελληνικά είτε ξένα όταν κάποιος έλεγε πως πίστευε στους Grizzlies όλοι γελούσαν και είχε γίνει το ανέκδοτο της βδομάδας. Άραγε ποιά να είναι η αντίδραση τους τώρα?

Η σειρά των αγώνων ήταν 1-0 οι Grizzlies (101-98), 1-1 οι Spurs (93-87), 2-1 οι Grizzlies (91-88), 3-1 οι Grizzlies (104-86). Οι επόμενοι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 27/4, 29/4, 1/5.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν οι Spurs μπορούν να κάνουν τρείς νίκες και να είναι αυτοί που θα πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά ή αν στον επόμενο θα ‘χαμογελάσουν’ για μια ακόμη φορά οι Grizzlies. Η συνέχεια επί της οθόνης.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management