Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

20.4.11

Το Κάρφωμα:Με Thunder και ''αρκούδες''


Mε ένα ταμείο και 3/4 επιλογές μας να περνάνε αν δεν είμασταν πλεονέκτες θα έπρεπε να είμαστε ευχαριστημένοι.'Ομως επειδή έχουμε μία δόση κι από αυτό,ξημερώσαμε με την πικρία του under στο Dallas-Portland.Ένα παιχνίδι που μέχρι τα μισά της πρώτης περιόδου έδειχνε ιδανικό under 185,5,αλλά ούτε που καταλάβαμε πότε οι δύο ομάδες σημείωσαν στο τέλος της(πρώτης)46 πόντους,και συνεχίζοντας στο δεύτερο δωδεκάλεπτο ''φουριόζες'' μας χάλασαν το δελτίο.Νωρίτερα μας είχε δικαιώσει το under 185,5 στο Magic-Hawks,με το συνολικό σκορ να σταματάει στους 170.


Ωστόσο,το βασικό δελτίο μας ήταν αυτό που μας πλήρωσε,καθώς εκεί είχαμε πάρει το +7,5 των Knicks στη Βοστώνη και το +9,5 της Αtlanta στο Orlando.Με το  πρώτο να επιβεβαιώνεται χάρη στην ήττα των Νεουορκέζων με τρείς πόντους και το δεύτερο για αυτήν των ''γερακιών'' με έξι.

Στο σερί του 24 είχαμε προτείνει και στις τρείς αναμετρήσεις το ''οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα'',με τα δύο πρώτα να μας κάνουν το χατίρι,όχι όμως και το τελευταίο,στο οποίο οι Blazers γνώρισαν ήττα 12 πόντων.Στο contra προβλέψαμε σωστά μόνο στο ''λιγότερους απο 45'' πόντους των Αllen και Stoudamire,με τον δεύτερο να τραυματίζεται και να αποχωρεί στη δεύτερη περίοδο.Στα άλλα ο Turkoglu πέτυχε 10 πόντους,5ασίστ και 4 ριμπάουντ,ενώ όσον αφορά τα τρίποντα στα παιχνίδια σε Orlando και Boston οι τέσσερις ομάδες σημείωσαν συνολικά 26.

Σήμερα συνεχίζουμε με την πέμπτη μέρα του πρώτου γύρου των Playoffs με άλλους τρείς αγώνες που ολοκληρώνουν τα δεύτερα ματς της σειράς.Ας ελπίσουμε να συνεχίσουμε την καλή μας απόδοση τις δύο τελευταίες μέρες επιλέγοντας τα παρακάτω σημεία.

Δυάδα 1

Οklahoma City Thunder-Denver Nuggets 1 με χάντικαπ -4,5(1,83)
San Antonio Spurs-Memphis Grizzlies 2 με χάντικαπ +9,5(1,76)


Δυάδα 2
Los Angeles Lakers-New Orleans Hornets 2 με χάντικαπ +12,5(1,76)
Οklahoma City Thunder-Denver Nuggets over 203,5(1,74)

Προσοχή:Οι αποδόσεις είναι ΜΟΝΟ απο την bet365 και αφορούν την ώρα που κοινοποιήθηκε το κείμενο στο blog.Για οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτές δεν ευθύνεται το Ν.Β.Αir.

Sport24
Στο 24 θα ποντάρω στη νίκη της Oklahoma ''με 5 η περισσότερους'',καθώς νομίζω πως εφόσων δεν είχε πρόβλημα να γυρίσει ένα τέτοιο ματς στο πρώτο παιχνίδι(όπου έκανε τραγική πρώτη περίοδο)και να το κερδίσει με τέσσερις,δε νομίζω να έχει και σήμερα.Στο Spurs-Grizzlies αν δεν παίξει και πάλι ο Manu Ginobili δε βλέπω τα ''σπιρούνια'' να καλύβουν το χάντικαπ των 8 πόντων,έτσι όποιος θα ήθελε να επιλέξει το συγκεκριμένο καλά θα κάνει να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή,ώστε να ενημνερωθεί για την κατάσταση του Αργεντίνου.Τα ξημερώματα δείχνει καλό και το ''οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα'' στο Lakers-Hornets με βάση την εικόνα των πρωταθλητών στο πρώτο παιχνίδι.

Contra
Στο contra,είναι η τελευταία μέρα αυτού του γύρου,με τον καινούργιο να ξεκινάει τη Δευτέρα το απόγευμα(17:00). Θα επιλέξω το ''ΝΑΙ'' στο δίλλημα ''αν θα πετύχει κάποιος παίκτης της Οklahoma πάνω απο 30 πόντους'',ευελπιστόντας ο Kevin Durant να κάνει και πάλι την δουλεία του.Το δεύτερο που μας δίνουν αφορά το ''πόσα ριμπάουντ θα μαζέψει ο Zach Randolph'',όπου νομίζω πως το ''11 η περισσότερα'' δεν περιλαμβάνει και τόσο μεγάλο ρίσκο όσο δείχνει.

Y.Γ 1 Σας περιμένουμε όλους και σήμερα το βραδάκι(μέχρι της 05:10 τα ξημερώματα) για να σχολιάσουμε τους αγώνες στους οποίους ποντάραμε,να παρακολουθήσουμε τα παιχνίδια(μέσα απο το Ν.Β.Αir) και να κάνουμε τον χαβαλέ μας μέσω του chat του blog.

Y.Γ 2 Οποιοσδήποτε θέλει να με ρωτήσει κάτι που να αφορά τις επιλογές μου στη στήλη ''Κάρφωμα'',ανάλυση,τραυματίες,στατιστικά,προηγούμενα μάτς,βαθμολογίες,ρεκόρ κτλ. θα είμαι στη διάθεση σας  εώς της 05:10.Οπότε  ότι θέλετε μέσω του Chat μπορείτε να με ρωτήσετε,ακόμα και πέρα απο τις επιλογές μου.

 Υ.Γ 3 Τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω ακόμη μία φορά να προωθήσετε το blog μας(εφόσων φυσικά σας αρέσει και το παρακολουθείτε)έτσι ώστε να το μάθουν κι άλλοι ''άρρωστοι'' με το Ν.Β.Α και να μεγαλώσει η παρέα μας.Mπορείτε να το κάνετε με το να γίνετε μέλος στη σελίδα μας στο facebook και να την στείλετε σε όλους τους φίλους σας,να το προτείνετε γενικότερα κι εκτός facebook ακόμα,να το στείλετε με mail κτλ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management