Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

21.4.11

To Κάρφωμα:Σοβαροί η Heat,θα ''σκάσουν'' πάλι οι Bulls

Συνεχίσαμε την καλή μας στοιχηματική απόδοση και τη χθεσινή βραδιά με ένα ταμείο(το τρίτο στη σειρά) να μας δίνει ακόμη μία ανάσα για τη συνέχεια και 3/4 επιλογές μας να περνάνε.Συγκεκριμένα,το -4,5 που επιλέξαμε για τους Thunder,μας δικαίωσε πολύ ευκολότερα απ'ότι αναμενόταν κι αυτό αφού επικράτησε με 17 πόντους,σε ένα ματς που έδειχνε-και ήταν- ''καθαρισμένο'' απο το πρώτο δωδεκάλεπτο κιόλας.Το συνοδεύσαμε με το +9,5 για τους Grizzlies,οι οποίοι έβγαλαν την...ψυχή των Spurs μέχρι τα ''σπιρούνια'' να καταφέρουν εν τέλει να πάρουν τη νίκη με διαφορά έξι πόντων.


Ωστόσο,το δεύτερο δελτίο ήταν και πάλι αυτό που μας άφησε μία πικρία,κι έτσι μετά το under του Dallas προχθές,ήρθε χθες το over 203,5 στο Oklahoma-Denver να μας χαλάσει τη δυάδα και συνεπώς το 2/2 ταμεία.Μαζί με το εν λόγο σημείο είχαμε πάρει το +12,5 των Hornets,με τις ''μέλισσες'' να μας δικαιώνουν αφού ηττήθηκαν με εννιά στο Los Angeles απο τους Lakers.

Όσο αφορά τα σερί,στο 24 ποντάραμε σωστά στην κάλυψει του χάντικαπ απο τους Thunder,όπως επίσης και στο ''οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα'' του Lakers-Hornets.Παρ'όλα αυτά στο contra δεν τα πήγαμε το ίδιο καλά,καθώς ούτε το ''να σκοράρει κάποιος παίκτης των Thunder πάνω απο 30'' δεν πέρασε,με τον πρώτο σκόρερ τους Kevin Durant να σταματάει στους 23,αλλά ούτε και τα ''11 η περισσότερα'' ριμπάουντ του Randolph,ο οποίους τελείωσε τον αγώνα με πέντε.

Σήμερα συνεχίζουμε με  ακόμη τρία παιχνίδια,που αφορούν τους τρίτους αγώνες της σειράς για τον πρώτο γύρο των Playoffs,με τους φιλοξενούμενους(Miami,Chicago,Dallas)να προηγούνται αμφότεροι με 2-0 στις νίκες.Πάμε να δούμε τι θα ''μαγειρέψουμε'' και με αυτές τις αναμετρήσεις.


Δυάδα 1
Philadelphia 76ers-Miami Heat 2 με χάντικαπ -4,5(1,90)
Ιndiana Pacers-Chicago Bulls 1 με χάντικαπ +4,5(1,83)

Δυάδα 2
Portland Trail Blazers-Dallas Mavericks 1 με χάντικαπ -4,5(1,76)
Ιndiana Pacers-Chicago Bulls under 190,5(1,76)

Προσοχή:Οι αποδόσεις είναι ΜΟΝΟ απο την bet365 και αφορούν την ώρα που κοινοποιήθηκε το κείμενο στο blog.Για οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτές δεν ευθύνεται το Ν.Β.Αir.

Sport24
Στο 24 θα επιλέξω τη νίκη του Miami ''με 5 η περισσότερους πόντους'',καθώς αν και στην έδρα της η Philadelphia είναι πολύ σοβαρή ομάδα,δεν μπορώ να παραβλέψω την εξαιρετική εικόνα των Heat στο τελευταίο τους παιχνίδι.Μου αρέσει ακόμη και το ''οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα'' στο Pacers-Bulls αν και με φοβίζει λίγο το γεγονός πως ο Darren Collison είναι αμφίβολος.Τα ξημερώματα,αν προλάβει να έχει τελειώσει το Miami(δύσκολα),θα πάει και με την κλάλυψη του χάντικαπ των 6 πόντων απο τους Blazers.

Contra
Στο contra δεν υπάρχουν διλλήματα απο ΝΒΑ σήμερα,διότι η περίοδος λήγει στις 20:00.

Y.Γ 1 Σας περιμένουμε όλους και σήμερα το βραδάκι(μέχρι της 05:10 τα ξημερώματα) για να σχολιάσουμε τους αγώνες στους οποίους ποντάραμε,να παρακολουθήσουμε τα παιχνίδια(μέσα απο το Ν.Β.Αir) και να κάνουμε τον χαβαλέ μας μέσω του chat του blog.

Y.Γ 2 Οποιοσδήποτε θέλει να με ρωτήσει κάτι που να αφορά τις επιλογές μου στη στήλη ''Κάρφωμα'',ανάλυση,τραυματίες,στατιστικά,προηγούμενα μάτς,βαθμολογίες,ρεκόρ κτλ. θα είμαι στη διάθεση σας  εώς της 05:10.Οπότε  ότι θέλετε μέσω του Chat μπορείτε να με ρωτήσετε,ακόμα και πέρα απο τις επιλογές μου.

 Υ.Γ 3 Τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω ακόμη μία φορά να προωθήσετε το blog μας(εφόσων φυσικά σας αρέσει και το παρακολουθείτε)έτσι ώστε να το μάθουν κι άλλοι ''άρρωστοι'' με το Ν.Β.Α και να μεγαλώσει η παρέα μας.Mπορείτε να το κάνετε με το να γίνετε μέλος στη σελίδα μας στο facebook και να την στείλετε σε όλους τους φίλους σας,να το προτείνετε γενικότερα κι εκτός facebook ακόμα,να το στείλετε με mail κτλ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management