Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

9.4.11

To Kάρφωμα:΄Ευκολα οι Spurs,under στο Denver

Με δύο ταμεία και 5/8 επιλογές μας να επαληθεύονται θα λέγαμε πως στοιχηματικά ήταν μία αρκετά καλή βραδιά,αυτή που μας πέρασε.Το σημαντικότερο ρόλο βέβαια τον έπαιξε η χημεία που κάναμε,καθώς τα δύο απο τα τρία ματς που χάσαμε τα είχαμε....στριμώξει στο τελευταίο δελτίο.Αυτά που βάλανε κάποια φράγκα στην τσέπη μας ήταν τα δύο μεσαία.Το δεύτερο περιελάμβανε το over 196,5 στο Hornets-Suns(σημειώθηκαν 206)και το under 202,5 στο Thunder-Nuggets(πέτυχαν συνολικά 193),ενώ το τρίτο το +9,5 που δώσαμε στους Kings(ηττήθηκαν με πέντε)και τη νίκη των Pistons επί των Bucks που μας δικαίωσε.

Απο 'κει και πέρα στην πρώτη δυάδα ναι μεν βγάλαμε το under 186,5 στο Blazers-Lakers,όπου οι δύο ομάδας βάλανε 179 πόντους,αλλά το under192,5 στο Pistons-Bucks κύλησε εντελώς διαφορετικά απ'ότι το είχαμε στο μυαλό μας,με τους 210 που μπήκανε να μας στερούν ένα τρίτο ταμείο.Στην τελευταία δυάδα όπως προείπαμε είχαμε τοποθετήσει τα δύο παιχνίδια που δε μας βγήκαν.Αυτά ήταν το under 200,5 στο Pacers-Hawks(σημειώθηκαν 216)και το under 199,5 που χάθηκε στο νήμα αλλά χάθηκε με 203 πόντους να πετυχαίνονται.

Στο σερί του 24 μας δικαίωσαν οι Blazers για το ποντάρισμα μας σε αυτούς,αλλά όχι και ο Mike Bibby στο Contra που σημείωσε μονάχα τέσσερις πόντους απο τους εννιά που χρειαζόμασταν για να αυξήσουμε το σερί μας.Σήμερα έχουμε μόλις πέντε αγώνες και αν χθες παίξαμε χαλαρά και συγκρατημένα,σήμερα αυτό πρέπει να το κάνουμε εις διπλούν,διότι είμαστε πλέον... δύο ανάσες πριν το φινάλε,ενώ παράλληλα τα σημερινά δε παρουσι΄ζουν και ιδιαίτερο ενδιαφέρον.Ωστόσο,πάμε να δούμε τι θα πάρουμε κι απο αυτά


Δυάδα 1
San Antonio Spurs-Utah Jazz 1 με χάντικα -9,5(1,90)
Denver Nuggets-Minnesota Timberwolves under 213,5(1,74)

Δυάδα 2
Μilwaukee Bucks-Cleveland Cavaliers under 194,5(1,74)
Washington Wizards-Atlanta Hawks 2(1,76)

Προσοχή:Οι αποδόσεις είναι ΜΟΝΟ απο την bet365 και αφορούν την ώρα που κοινοποιήθηκε το κείμενο στο blog.Για οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτές δεν ευθύνεται το Ν.Β.Αir.

Sport24
Στο 24 θα πάω με τη νίκη των Spurs με 11 η περισσότερους,καθώς τα ''σπιρούνια'' και ενδιαφερόμενα είναι(απέχουν μόλις μία ήττα απο τους δεύτερους Bulls στη γενική βαθμολογία),αλλά και επειδή δε νομίζω πως μπορούν να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα και αντίσταση απο μία πολύ κακή ομάδα σαν τους Jazz.

Contra
Στο contra θα πάω με το ''άλλο νούμερο'' στο Nuggets-Timberwolves,κι αυτό διότι το συγκεκριμένο ματς το βλέπω χαμηλά στο σκόρ.

Υ.Γ 1 Σας περιμένουμε όλους και σήμερα το βραδάκι(μέχρι της 05:10 τα ξημερώματα) για να σχολιάσουμε τους αγώνες στους οποίους ποντάραμε,να παρακολουθήσουμε τα παιχνίδια(μέσα απο το Ν.Β.Αir) και να κάνουμε τον χαβαλέ μας μέσω του chat του blog.

Y.Γ 2 Οποιοσδήποτε θέλει να με ρωτήσει κάτι που να αφορά τις επιλογές μου στη στήλη ''Κάρφωμα'',ανάλυση,τραυματίες,στατιστικά,προηγούμενα μάτς,βαθμολογίες,ρεκόρ κτλ. θα είμαι στη διάθεση σας  εώς της 05:10.Οπότε  ότι θέλετε μέσω του Chat μπορείτε να με ρωτήσετε,ακόμα και πέρα απο τις επιλογές μου.

 Υ.Γ 3 Τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω ακόμη μία φορά να προωθήσετε το blog μας(εφόσων φυσικά σας αρέσει και το παρακολουθείτε)έτσι ώστε να το μάθουν κι άλλοι ''άρρωστοι'' με το Ν.Β.Α και να μεγαλώσει η παρέα μας.Mπορείτε να το κάνετε με το να γίνετε μέλος στη σελίδα μας στο facebook και να την στείλετε σε όλους τους φίλους σας,να το προτείνετε γενικότερα κι εκτός facebook ακόμα,να το στείλετε με mail κτλ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management