Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

8.4.11

To Kάρφωμα:Στα...χαμηλά πατώματα

Απείχαμε στοιχηματικά τη βραδιά που μας πέρασε,καθώς δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο παρά μόνο το ντέρμπι των Bulls με τους Celtics(και το Utah-Portland) το οποίο θα περνούσες καλύτερα αν το παρακολουθούσες παρά αν το πόνταρες κιόλας.Ωστόσο,σε όσους το κάνανε και τους δικαίωσε,σε καλή μεριά.Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω πως σε αυτές τις 3-4 αγωνιστικές που απέμειναν,θα ήταν φρόνιμο ή να μην ποντάρουμε καθόλου και να περιμένουμε τα Playoff (το επόμενο Σάββατο),ή να ποντάρουμε ελάχιστα χρήματα,διότι οι πιθανότητες να πάμε στον κουβά απ'ότι στο ταμείο είναι περισσότερες.Αν παρατηρήσατε τα αποτελέσματα των τελευταίων 4-5 αγωνιστικών,θα καταλαβαίνετε προφανώς για ποιό λόγο το λέω αυτό.
Στα προχθεσινά δε θα σταθώ καθόλου(λόγω πίεσης χρόνου),θα πω μονάχα πως ήταν η τραγικότερη βραδιά για τη στήλη ''Κάρφωμα'' απο τη μέρα που ξεκίνησε,αφού είχαμε 1/8 επιλογές(για να τα λέμε όλα και όχι μόνο τα καλά).Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει 12 αγώνες,στους οποίους θα ποντάρουμε πολύ συγκρατημένα,ρίχνοντας μερικά ψιλά έτσι για να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον η βραδιά.Αν και όταν μιλάμε για ΝΒΑ δε χρειάζεται κάτι παραπάνω για να έχει ενδιαφέρον το ξενύχτι σου.


Δυάδα 1

Portland Trail Blazers-Los Angeles Lakers under 186,5(1,74)
Detroit Pistons-Milwaukee Bucks under 192,5(1,74)

Δυάδα 2
Νew Orleans Hornets-Phoenix Suns over 196,5(1,76)
Oklahoma City Thunder-Denver Nuggets under 202,5(1,90)

Δυάδα 3
Μemphis Grizzlies-Sacramento Kings 2 με χάντικαπ +9,5(1,90)
Detroit Pistons-Milwaukee Bucks 1(1,95)

Δυάδα 4
Ιndiana Pacers-Atlanta Hawks under 200,5(1,71)
Dallas Mavericks-Los Angeles Clippers under 199,5(1,90)

Προσοχή:Οι αποδόσεις είναι ΜΟΝΟ απο την bet365 και αφορούν την ώρα που κοινοποιήθηκε το κείμενο στο blog.Για οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτές δεν ευθύνεται το Ν.Β.Αir.

Sport24
Στο 24 μας εκπλήσουν αυτή τη φορά,καθώς μας δίνουν μόνο ένα αγώνα σε σύνολο 12.Αυτός αφορά το νικητή στο Blazers-Lakers και θα πάω με τους γηπεδούχους,καθώς οι πρωταθλητές στα τελευταία τρία ματς είναι ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΙ,αλλά και επειδή το Portland είναι μία απο τις δυνατότερες έδρες στη λίγκα και νομίζω πως οι Blazers το θέλουν πολύ το παιχνίδι.

Contra
Όπως και στο 24 έτσι και εδώ(μόνο που σε αυτό δεν αποτελεί έκπληξη)μας δίνεται ένας αγώνας να ποντάρουμε και οι διαχειριστές του σερί είχαν τη φαεινή ιδέα,να βάλουν το ''πόσους πόντους θα πετύχει ο Mike Bibby'' της Heat,στον αγώνα με τους Bobcats.Θα πάω με το ''πάνω απο 8''.


Υ.Γ 1 Σας περιμένουμε όλους και σήμερα το βραδάκι(μέχρι της 05:10 τα ξημερώματα) για να σχολιάσουμε τους αγώνες στους οποίους ποντάραμε,να παρακολουθήσουμε τα παιχνίδια(μέσα απο το Ν.Β.Αir) και να κάνουμε τον χαβαλέ μας μέσω του chat του blog.

Y.Γ 2 Οποιοσδήποτε θέλει να με ρωτήσει κάτι που να αφορά τις επιλογές μου στη στήλη ''Κάρφωμα'',ανάλυση,τραυματίες,στατιστικά,προηγούμενα μάτς,βαθμολογίες,ρεκόρ κτλ. θα είμαι στη διάθεση σας  εώς της 05:10.Οπότε  ότι θέλετε μέσω του Chat μπορείτε να με ρωτήσετε,ακόμα και πέρα απο τις επιλογές μου.

 Υ.Γ 3 Τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω ακόμη μία φορά να προωθήσετε το blog μας(εφόσων φυσικά σας αρέσει και το παρακολουθείτε)έτσι ώστε να το μάθουν κι άλλοι ''άρρωστοι'' με το Ν.Β.Α και να μεγαλώσει η παρέα μας.Mπορείτε να το κάνετε με το να γίνετε μέλος στη σελίδα μας στο facebook και να την στείλετε σε όλους τους φίλους σας,να το προτείνετε γενικότερα κι εκτός facebook ακόμα,να το στείλετε με mail κτλ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.



 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management