Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

28.4.11

To Kάρφωμα:''Πετάνε'' στους τέσσερις

Περισσότερη ατυχία θα λέγαμε πως  είχαμε χθες,παρά λάθος επιλογές στα πονταρίσματα μας.Γιατί όταν ένα παιχνίδι είναι να κάτσει στο under και μπαίνει καλάθι(παράτασης)buzzer beater στο φινάλε,η ένας παίκτης με το αποτέλεσμα να έχει κριθεί(στο under κι αυτό) διασχίζει στα επτά τελευταία δευτερόλεπτα το γήπεδο και πάει μέχρι το κάρφωμα με τους αντιπάλους να έχουν παραδώσει...πνέυμα,τότε μόνο για ατυχία μπορούμε να μιλάμε.

Συγκεκριμένα η δεύτερη περίπτωση αφορά τον Dwayne Wade και το under 187,5 με ένα καλάθι που απλά.. δε χρειαζόταν να μπεί ποτέ.Πήρε την μπάλα στα επτά δευτερόλεπτα και πήγε μέχρι το κάρφωμα για να ξεπεραστεί το line μισό πόντο!!Μαζί με το εν λόγω ατυχές συμβάν είχαμε και το +7,5 για τους Grizzlies,οι οποίοι ηττήθηκαν με επτά πόντους στην παράταση για να βγάλουμε με αυτό τον τρόπο 1/4 σημεία συνολικά.

Αυτά για την πρώτη δυάδα,στην δεύτερη πήραμε το under 191,5 στο San Antonio-Memphis όπου και εκεί η θεά τύχη κρατούσε ένα...δωράκι για εμάς.Ποιό ήταν αυτό?Μα το τρίποντο του Gary Neal στα 1,7 δευτερόλεπτα,το οποίο έστειλε το ματς στην παράταση κι εμάς στον κουβά,αφού ξεπέρασε το line κατά τρείς πόντους.Τουλάχιστον εκεί δε μας έκανε την χάρη και η Oklahoma,διότι κέρδισε στο τελευταίο λεπτό με 100-97,την στιγμή που εμείς ζητούσαμε κάλυψη χάντικαπ των -6,5.

Την τελευταία επιλογή την είχαμε επιλέξει και στο σερί του Sport 24 με το αποτέλεσμα φυσικά να είναι το ίδιο(μηδενισμός σερί),ενώ ούτε και το Miami κάλυψε το χάντικαπ των 11 πόντων,καθώς επικράτησε με έξι.Το μόνο που μας δικαίωσε απο τα σερί ήταν αυτό του Contra,με τον Manu Ginobili να βάζει άνετα τους ''19 η περισσότερους'',τελειώνοντας τον αγώνα με 33.Σήμερα ξεκινάνε τα έκτα παιχνίδια παιχνίδια της σειράς των αγώνων με τρία στο πρόγραμμα μας για να τα ''μαγειρέψουμε'' όσο καλύτερα μπορούμε.

Δυάδα 1
Αtlanta Hawks-Orlando Magic 1(2,05)
Portland Trail Blazers-Dallas Mavericks under 185,5(1,71)

Δυάδα 2
Portland Trail Blazers-Dallas Mavericks 1 με χάντικαπ -2,5(1,66)
Αtlanta Hawks-Orlando Magic under 180,5(1,74)

Προσοχή:Οι αποδόσεις είναι ΜΟΝΟ απο την bet365 και αφορούν την ώρα που κοινοποιήθηκε το κείμενο στο blog.Για οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτές δεν ευθύνεται το Ν.Β.Αir.

Sport24
Στο 24 θα πάρω κι εκεί τη νίκη των Ηawks,καθώς εμπιστεύπομαι τα ''γεράκια'' παρά το διασυρμό τους και είμαι πεπεισμένος πως δε θα γκρεμίσουν ότι χτίσανε μέχρι σήμερα,σε μιά βραδιά.Απο 'κει και πέρα θα επιλέξω και την κάλυψη του χάντικαπ των 5 πόντων απο τους Blazers,με πολύ ρίσκο είναι η αλήθεια(όσοι έχετε καλό σερί αποφύγετε το).Τέλος,με το Hornets-Lakers δε μπορώ να βγάλω άκρη,όπως δε μπόρεσα σε κανένα απο τα τέσσερα ματς που δώσανε.Ίσως το πιο αλλοπρόσαλο σε απόδοση ζευγάρι.

Contra
Στο contra δεν θα πρωτοτυπήσω και θα κρατήσω κι εκεί τη νίκη της Atlanta,ενώ στο άλλο δίλλημα που αφορά το ''αν θα πετύχει κάποιος παίκτης των Lakers πάνω απο 26'' το ''ΝΑΙ '' νομίζω πως συγκεντρώνει καλές πιθανότητες.



1Σας περιμένουμε όλους και σήμερα το βραδάκι(μέχρι της 05:10 τα ξημερώματα) για να σχολιάσουμε τους αγώνες στους οποίους ποντάραμε,να παρακολουθήσουμε τα παιχνίδια(μέσα απο το Ν.Β.Αir) και να κάνουμε τον χαβαλέ μας μέσω του chat του blog.



Y.Γ 2 Οποιοσδήποτε θέλει να με ρωτήσει κάτι που να αφορά τις επιλογές μου στη στήλη ''Κάρφωμα'',ανάλυση,τραυματίες,στατιστικά,προηγούμενα μάτς,βαθμολογίες,ρεκόρ κτλ. θα είμαι στη διάθεση σας  εώς της 05:10.Οπότε  ότι θέλετε μέσω του Chat μπορείτε να με ρωτήσετε,ακόμα και πέρα απο τις επιλογές μου.

 Υ.Γ 3 Τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω ακόμη μία φορά να προωθήσετε το blog μας(εφόσων φυσικά σας αρέσει και το παρακολουθείτε)έτσι ώστε να το μάθουν κι άλλοι ''άρρωστοι'' με το Ν.Β.Α και να μεγαλώσει η παρέα μας.Mπορείτε να το κάνετε με το να γίνετε μέλος στη σελίδα μας στο facebook και να την στείλετε σε όλους τους φίλους σας,να το προτείνετε γενικότερα κι εκτός facebook ακόμα,να το στείλετε με mail κτλ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management