Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

27.4.11

Το Κάρφωμα:Με ομάδες και under που μας πλήρωσαν

Ήταν θέμα χρόνου να έρθει και μία βραδιά σαν την χθεσινή,καθώς πηγαίναμε εξαιρετικά καλά στη μεγαλύτερη διάρκεια των Playoffs(μέχρι και χθές).Έτσι κάναμε το απόλυτο σε λανθασμένες επιλογές,δίχως να υπάρχουν δικαιολογίες για τα τελικά αποτελέσματα,αφού και οι τρείς γηπεδούχοι ήταν πραγματικά καταιγιστικοί.



Το +7,5 που δώσαμε στους Hawks στην πρώτη δυάδα δεν ήταν αρκετό να καλύψει τα....χάλια των ''γερακιών'',αλλά και την εξαιρετική απόδοση των Magic που τους διέσυραν με 25 πόντους.Μαζί με το εν λόγω ματς είχαμε προσθέσει και το under 189,5 στο Bulls-Pacers,με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε μεγάλα κέφια,βάζοντας 116,για να πάει το συνολικό σκορ ως τους 205 πόντους.Μένουμε στην ίδια αναμέτρηση,όπου και στο δεύτερο δελτίο είχαμε επιλογή απο αυτή,καθώς επιλέξαμε το +10,5 για την Indiana,που όμως υπέκεψε στις ορέξεις του Rose και τις παρέας του,για να διασυρθεί κι αυτή με 27 πόντους.Το ζευγαρώσαμε με το +11,5 για τους Hornets,με τις ''μέλισσες'' να έχουν  απλά λίγο καλύτερη τύχη απο τους άλλους δύο φιλοξενούμενους,κι αυτό γιατί ηττήθηκαν μόλις με 16.

Στο σερί του 24 είχαμε τα ίδια χάλια με τα δελτία,αφού απο τα τρία  ''οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα'' που ποντάραμε-προβλέψαμε δε μας δικαίωσε κανένα,ενώ στο Contra o Ηoward δεν έφτασε καν τους 10(είχε 8)όχι τους 25 που είχαμε ποντάρει,όπως και ο Rose που σταμάτησε στα δύο ριμπάουντ.Σήμερα το πρόγραμμα έχει άλλα τρία παιχνίδια,απο τα οποία τουλάχιστον στα δύο απο αυτά η σειρά το πιό πιθανό είναι να έχει ολοκληρωθεί τα ξημερώματα.Πάμε να δούμε με τι θα ασχοληθούμε...

Δυάδα 1
Οklahoma City Thunder-Denver Nuggets 1 με χάντικαπ -6,5(1,83)
San Antonio Spurs-Memphis Grizzlies under 191,5(1,71)

Δυάδα 2
Μiami Heat-Philadelphia 76ers under 187,5(1,74)
San Antonio Spurs-Memphis Grizzlies 2 με χάντικαπ +7,5(1,76)

Προσοχή:Οι αποδόσεις είναι ΜΟΝΟ απο την bet365 και αφορούν την ώρα που κοινοποιήθηκε το κείμενο στο blog.Για οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτές δεν ευθύνεται το Ν.Β.Αir.

Sport24
Στο 24 θα ποντάρω στη νίκη των Thunder ''με 7 η περισσότερους'',καθώς θεωρώ πως θα κερδίσουν και θα περάσουν στο δεύτερο γύρο πολύ ευκολότερα απ'ότι αναμένεται.Όσο για τα άλλα δύο,το Miami είναι πολύ πιθανό να καλύψει το χάντικαπ,αν και το line των 11 πόντων μου φαίνεται επικίνδυνο,ενώ εκτιμώ πως οι Grizzlies θα βγάλουν ξανά την ψυχή των Spurs,με το ''οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα'' να μη θεωρείται και τόσο απίθανο.

Contra
Για να κερδίσουν σήμερα οι Spurs και να κάνουνε το 3-2 χρειάζονται τον καλό Μanu,χωρίς αυτόν μέχρι και ήττα βλέπω.Έτσι λέω να ποντάρω στους ''19 η περισσότερους'' πόντους του Αργεντίνου.Για τους Heat ισχύει ό,τι έγραψα και στο Sport24.

Y.Γ 1Σας περιμένουμε όλους και σήμερα το βραδάκι(μέχρι της 05:10 τα ξημερώματα) για να σχολιάσουμε τους αγώνες στους οποίους ποντάραμε,να παρακολουθήσουμε τα παιχνίδια(μέσα απο το Ν.Β.Αir) και να κάνουμε τον χαβαλέ μας μέσω του chat του blog.



Y.Γ 2 Οποιοσδήποτε θέλει να με ρωτήσει κάτι που να αφορά τις επιλογές μου στη στήλη ''Κάρφωμα'',ανάλυση,τραυματίες,στατιστικά,προηγούμενα μάτς,βαθμολογίες,ρεκόρ κτλ. θα είμαι στη διάθεση σας  εώς της 05:10.Οπότε  ότι θέλετε μέσω του Chat μπορείτε να με ρωτήσετε,ακόμα και πέρα απο τις επιλογές μου.

 Υ.Γ 3 Τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω ακόμη μία φορά να προωθήσετε το blog μας(εφόσων φυσικά σας αρέσει και το παρακολουθείτε)έτσι ώστε να το μάθουν κι άλλοι ''άρρωστοι'' με το Ν.Β.Α και να μεγαλώσει η παρέα μας.Mπορείτε να το κάνετε με το να γίνετε μέλος στη σελίδα μας στο facebook και να την στείλετε σε όλους τους φίλους σας,να το προτείνετε γενικότερα κι εκτός facebook ακόμα,να το στείλετε με mail κτλ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management