Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

10.5.11

Φλόγες ''καινε'' τη Βοστώνη


Η κακή χημεία και η ατυχία μας σε κάποια απο τα σημεία που επιλέξαμε χθες,συνθέτουν το σκηνικό της τέταρτης μέρας χωρίς ταμείο και των 2/5 σωστών επιλογών.Η ομάδα στην οποία στηριχτήκαμε και μας δικαίωσε ήταν οι Hawks,που δεν είχαν κανένα πρόβλημα να επιβληθούν των Bulls με 12 πόντους.Όπως πρόβλημα δεν είχε ούτε το Dallas,ώστε να διασύρει τους πρωταθλητές με 36 πόντους αφήνωντας τους εκτός τελικών Δύσης με 4-0 σκορ.Τα παραπάνω ήταν τα μοναδικά σημεία που πέρασαν(σε πρώτη και δεύτερη δυάδα αντίστοιχα),αλλά που ωστόσο δεν τα μπολιάσαμεμαζί και το μετανιώσαμε πικρά.


Αυτό καθώς μαζί με τη νίκη της Atlanta επιλέξαμε το under 187,5 στο Mavericks-Lakers,με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν 60 πόντους πίσω απο τα 7,25(20/32),με αποτέλεσμα να φτάσουν τους 122 και τους 208 συνολικά(μαζί με τους 86 των πρωταθλητών).Στο δεύτερο δελτίο χάσαμε και το άλλο under,αυτό των 181,5 στο Hawks-Bulls,αφού το τελικό σκορ σταμάτησε στους 188.Όσο για το πρώτος στους 20 πόντους,η ατυχία μας....ξήλωσε την πόρτα και όχι απλά μας την χτύπησε.Αυτό καθώς το σκορ βρισκόταν στο 19-17 υπέρ των ''γερακιών'',οι οποίοι βρισκόντουσαν στην επίθεση με τον Joe Johnson να βρίσκει χώρο κάτω απο το καλάθι,αλλά ωστόσο να μην τον εκμεταλλεύετε με κάποιο σουτ/λέι απ κτλ. και να βγάζει πάλι τη μπάλα στην περιφέρεια.Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αστοχήσουν στην επίθεση τους οι γηπεδούχοι και στην αμέσως επόμενη των ''ταύρων'' να μας μαχαιρώσει ο Deng(αν θυμάμαι καλά)με ένα τρίποντο.

Στο σερί του 24 πάντως κάναμε το απόλυτο με 2/2,αφού επαληθεύτηκε και η νίκη του Dallas,αλλά και το ''οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα'' στο Hawks-Bulls.Σωστά επιλέξαμε και στο Contra,με το ''ΟΧΙ'' στη νίκη του Chicago με πάνω απο έξι,λανθασμένα όμως στα ''3 η λιγότερα ριμπάουντ του Pachulia'' και τους ''κάτω απο 29 πόντους'' του Rose.Σήμερα ολοκληρώνονται τα τέταρτα παιχνίδια της σειράς και στα υπόλοιπα δύο ματς,αυτό των Celtics που υποδέχεται το Miami και αυτό των Grizzlies που φιλοξενούν τους Thunder.Ας ελπίσουμε πως σήμερα θα βάλουμε φρένο στην κατηφόρα των τελευταίων τεσσάρων ημερών,τραβώντας χειρόφρενο στο δρόμο προς τον ....κουβά και βάζοντας όπισθεν για ταμείο....

Δυάδα
Βοston Celtics-Miami Heat 2(1,80)
Memphis Grizzlies-Oklahoma City Thunder 1(1,76)

Aγωνιστική απόδοση παίκτη
Chris Bosh under 15,5 πόντους(1,90)

James Harden over 11,5 πόντους(1,83)

Προσοχή:Οι αποδόσεις είναι ΜΟΝΟ απο την bet365 και αφορούν την ώρα που κοινοποιήθηκε το κείμενο στο blog.Για οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτές δεν ευθύνεται το Ν.Β.Αir.

Sport24
Στο 24 θα πάω με το Miami (όπως πήγα και στη δυάδα μου) για ακόμη μία φορά.Νομίζω πως χειρότερους Heat απο τον προηγούμενο αγώνα πολύ δύσκολα θα δούμε και παράλληλα εκτιμώ πως οι Celtics δε θα έχουν την ίδια καλή απόδοση με την πρώτη αναμέτρηση στην έδρα τους.Στη συνέχεια και αν έχει προλάβει να τελειώσει το ματς στη Βοστώνη,θα πάρω και την κάλυψη του χάντικαπ των τριών πόντων απο τους Grizzlies.

Contra
Στο Contra θα επιλέξω το ''ΟΧΙ'' στο δίλλημα του ''αν θα κερδίσουν οι Celtics''.Όσο για τους πόντους του Garnett θα επέλεγα το ''λιγότερους απο 16''.




Υ.Γ 1Σας περιμένουμε όλους και σήμερα το βραδάκι(μέχρι της 05:10 τα ξημερώματα) για να σχολιάσουμε τους αγώνες στους οποίους ποντάραμε,να παρακολουθήσουμε τα παιχνίδια(μέσα απο το Ν.Β.Αir) και να κάνουμε τον χαβαλέ μας μέσω του chat του blog.

Y.Γ 2 Οποιοσδήποτε θέλει να με ρωτήσει κάτι που να αφορά τις επιλογές μου στη στήλη ''Κάρφωμα'',ανάλυση,τραυματίες,στατιστικά,προηγούμενα μάτς,βαθμολογίες,ρεκόρ κτλ. θα είμαι στη διάθεση σας  εώς της 05:10.Οπότε  ότι θέλετε μέσω του Chat μπορείτε να με ρωτήσετε,ακόμα και πέρα απο τις επιλογές μου.



 Υ.Γ 3 Τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω ακόμη μία φορά να προωθήσετε το blog μας(εφόσων φυσικά σας αρέσει και το παρακολουθείτε)έτσι ώστε να το μάθουν κι άλλοι ''άρρωστοι'' με το Ν.Β.Α και να μεγαλώσει η παρέα μας.Mπορείτε να το κάνετε με το να γίνετε μέλος στη σελίδα μας στο facebook και να την στείλετε σε όλους τους φίλους σας,να το προτείνετε γενικότερα κι εκτός facebook ακόμα,να το στείλετε με mail κτλ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management