Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

7.5.11

Το Κάρφωμα:Ο βρυχηθμός της αρκούδας


Πριν ξεκινήσω,θα ήθελα απο αυτή εδώ τη στήλη που τα λέμε λίγο πιό αντι-δημοσιογραφικά(ας μου επιτραπεί η έκφραση) και όχι μέσα απο κάποιο κείμενο καθαρά ειδησεογραφικό ή αρθρογραφικό,να καλωσορίσω στην παρέα των συντακτών του blog τον Tullamore.Τον ευχαριστούμε για την  θετική του απάντηση στην πρόσκληση που του κάναμε για να γράφει στο NBAir και είμαι σίγουρος πως με τις γνώσεις του απο το χώρο του ΝΒΑ θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι.Πάμε τώρα στα του στοιχήματος.....


Το ότι η βραδιά δε θα εξελισόταν έτσι όπως την αναμέναμε φάνηκε απο νωρίς και συγκεκριμένα απο το ημίχρονο του αγώνα στην Atlanta.Αυτό που δεν διαφαινόταν στον...ορίζοντα ήταν ο τρόπος που τελικά θα καταλήγαμε να απορούμε τι έφταιξε ξανά και χάθηκαν σημεία στο καλάθι.Αναφέρομαι φυσικά στα δύο under που είχαμε επιλέξει στη δεύτερη δυάδα μας και τα οποία ήταν ξεκάθαρα δύο...βαθιές μαχαιριές.Το under 180,5 στο Atlanta-Chicago δεν πέρασε για μόλις μισό πόντο,αφού το συνολικό σκορ τράβηξε...χειρόφρενο στους 181,ενώ το under 187,5 στο Mavericks-Lakers χάθηκε για τρείς πόντους,με τις δύο ομάδες να σημειώνουν 190 συνολικά.Ωστόσο,έτσι είναι το στοίχημα,έτσι είναι το μπάσκετ,έτσι είναι το ΝΒΑ....

Στη βασική μας δυάδα μας δικαίωσε το Dallas για την επιλογή μας στο -3,5 επικρατώντας με έξι,όχι όμως και οι Hawks που τους είχαμε δώσει ένα +3,5 κι αυτοί διασύρθηκαν εντός απο ένα Chicago που αμφιβάλλω αν θα ξανακάνει τέτοιο ματς,ακόμη κι αν βρεθεί να σηκώνει το τρόπαιο του πρωταθλητή.Όσον αφορά τα σερί,στο 24 επιλέξαμε λανθασμένα το ''οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα'' στο Atlanta-Bulls,αλλά σωστά στην κάλυψη του χάντικαπ απο τον Nowitzki και την παρέα του,ενώ στο Contra το ''απο 3-7 πόντους'' που ποντάραμε για να σημειώσει ο Zaza Pachulia δεν ήρθε ποτέ,καθώς σταμάτησε στον ένα μόλις πόντο σε εννιά λεπτά συμμετοχής.

Σήμερα συνεχίζουμε με τα εναπομείναντα δύο παιχνίδια ώστε να ολοκληρωθούν οι τρίτες αναμετρήσεις της σειράς.Το ντέρμπι της Ανατολής που μεταφέρετε πλέον στη Βοστώνη τραβάει τα βλέμματα πάνω του,όμως τρείς ώρες(00:00 ώρα Ελλάδας)) νωρίτερα οι Grizzlies θα προσπαθήσουν να πάρουν ξανα κεφάλι στη σειρά υποδεχόμενοι τους Thunder.Πάμε να δούμε αν θα καταφέρουμε να ρεφάρουμε τα χθεσινά.

Δυάδα 1
Μemphis Grizzlies-Oklahoma City Thunder 1 με χάντικαπ -3,5(1,95)
Βοston Celtics-Miami Heat 2 με χάντικαπ +3,5(1,83)

Δυάδα 2
Boston Celtics-Μiami Heat over 183,0(1,95)
Memphis Grizzlies-Oklahoma City Thunder over 200,0(1,90)

Προσοχή:Οι αποδόσεις είναι ΜΟΝΟ απο την bet365 και αφορούν την ώρα που κοινοποιήθηκε το κείμενο στο blog.Για οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτές δεν ευθύνεται το Ν.Β.Αir.

Sport24
Στο 24 θα επιλέξω τους Grizzlies,ώστε να καλύψουν το χάντικαπ των τεσσάρων πόντων,ενώ θα πάρω και το ''οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα'' στο Celtics-Miami,το οποίο και θα προλάβουμε να ποντάρουμε,αφού τα δύο ματς έχουν διαφορά τριών ωρών.

Contra
Στο contra μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι σειρές δεν έχουν βάλει κάποιο δίλλημα απο ΝΒΑ.Σε περίπτωση που προσθέσουν αργότερα θα γράψω εδώ την άποψη μου ή το συζητάμε απο το chat για τους ενδιαφερόμενους.


Υ.Γ 1Σας περιμένουμε όλους και σήμερα το βραδάκι(μέχρι της 05:10 τα ξημερώματα) για να σχολιάσουμε τους αγώνες στους οποίους ποντάραμε,να παρακολουθήσουμε τα παιχνίδια(μέσα απο το Ν.Β.Αir) και να κάνουμε τον χαβαλέ μας μέσω του chat του blog.

Y.Γ 2 Οποιοσδήποτε θέλει να με ρωτήσει κάτι που να αφορά τις επιλογές μου στη στήλη ''Κάρφωμα'',ανάλυση,τραυματίες,στατιστικά,προηγούμενα μάτς,βαθμολογίες,ρεκόρ κτλ. θα είμαι στη διάθεση σας  εώς της 05:10.Οπότε  ότι θέλετε μέσω του Chat μπορείτε να με ρωτήσετε,ακόμα και πέρα απο τις επιλογές μου.



 Υ.Γ 3 Τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω ακόμη μία φορά να προωθήσετε το blog μας(εφόσων φυσικά σας αρέσει και το παρακολουθείτε)έτσι ώστε να το μάθουν κι άλλοι ''άρρωστοι'' με το Ν.Β.Α και να μεγαλώσει η παρέα μας.Mπορείτε να το κάνετε με το να γίνετε μέλος στη σελίδα μας στο facebook και να την στείλετε σε όλους τους φίλους σας,να το προτείνετε γενικότερα κι εκτός facebook ακόμα,να το στείλετε με mail κτλ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management