Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

22.5.11

Burks:''Eίμαι σαν τον ΜcGrady''

Φαίνεται πως η νέα φουρνιά των επίδοξων σταρ του ΝΒΑ,που εισέρχονται φέτος σε αυτό απο το κολλεγιακό πρωτάθλημα(NCAA) διαθέτει θράσος που περισεύει και για...τους επόμενους.Δε μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το γεγονός πως έχουν πάρει... επ 'ώμου βαριά ονόματα της λίγκας δηλώνοντας είτε αντικαταστάτες του Lebron είτε ακόμη και νέοι McGrady καλή ώρα!

Μετά τον Derrick Williams λοιπόν,που αποκάλυψε πως θεωρεί τον εαυτό του ήδη Νο1-διότι είναι περισσότερο σταρ απο τους υπόλοιπους-και οτι θα πάει στο Cleveland να αναπληρώσει το κενό του Lebron James-διότι γνωρίζει πως αυτό που χρειάζονται είναι αυτός-πήρε σειρά ο Alec Burks του Πανεπιστημίου Colorado,αποκαλύπτωντας πως είναι σαν τον ''Τ-Μac'' και μάλιστα όταν ο τελευταίος ήταν στο ζενίθ της καριέρας του,αγωνιζόμενος με τη φανέλα των Magic.

"Είμαι σαν το "Τ-Μac" την εποχή που έπαιζε στο Orlando", τόνισε αρχικά ο 19χρονος σούτινγκ γκαρντ και συνέχισε: "Εκείνη την εποχή ο ΜcGrady ήταν...όλα τα λεφτά! Σκόραρε, πάσαρε, ντρίμπλαρε.Εκανε ότι χρειαζόταν προκειμένου να κερδίσει η ομάδα του".

O Burks γεννήθηκε στο Grandview της πολιτείας Missouri και τον ερχόμενο Iούλιο(21)κλείνει το 20ο έτος της ηλικίας του.Αγωνίστηκε στο NCAA για τους Buffaloes και την χρονιά που ολοκληρώθηκε είχε κατά μέσο όρο 20,5 πόντους, 6,5 ριμπάουντ, 2,9 ασίστ, 1,1 κλεψίματα και 0,3 μπλοκ ανά αγώνα.Αξίζει να σημειωθεί πως το nba.com τον δίνει να επιλέγεται απο τους Milwaukee Bucks στη 10η θέση του ντραφτ,που θα γίνει στις 23 Ιουνίου.

Το οτι τα ''next big things'' της λίγκας έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους,πιστεύουν στις δυνατότητες τους,ξέρουν τι ακριβώς θέλουν αλλά και οτι βλέπουν τον κόσμο πάνω απο ένα... καλάμι δύο φορές το ύψος τους το γνωρίζουμε.Αυτό που μένει είναι να αποδείξουν στο παρκέ τα λεγόμενα τους....

Πάρτε μία γεύση

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management