Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

27.5.11

Συμφωνία με Βrown


Στο πρόσωπο του Mike Brown βρήκαν εν τέλει οι Lakers το διάδοχο του Phill Jackson.Ο πρώην προπονητής των Cavaliers θα υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων με τον τελευταίο να θέτετε σε ισχύ μόνο εφόσων το θελήσουν οι ''Λιμνάνθρωποι'' και τις αποδοχές του  να φτάνουν τα 18 εκατομμύρια δολλάρια,ήτοι 4,5 εκ. δολλάρια το χρόνο.


Ο αντικαταστάτης του ''Ζen Master'' αναφέρθηκε στη νέα πρόκληση στην καριέρα του,μιλώντας στο ΕSPN: "Χωρίς να θέλω να δείξω έλλειψη σεβασμού στον Phill Jackson κι ό,τι αξιοθαύμαστο έχει καταφέρει, είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα να χαράξει μονοπάτι πρωταθλημάτων, το οποίο ήδη είναι "στρωμένο". Είμαι ενθουσιασμός γι' αυτή την ευκαιρία",τόνισε αρχικά για την ευκαιρία που του δίνεται να προπονήσει τους πρωταθλητές και συνέχισε αναφερόμενος στον σταρ του συλλόγου,Kobe Bryant,αποκαλύπτοντας μάλιστα πως αντάλλαξαν μηνύματα:"Στείλαμε sms ο ένας στον άλλον. Προφανώς θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο κάποια στιγμή. Ανυπομονώ να τον μάθω καλά, όπως έκανα με τον Lebron James,ώστε να έχουν την ευκαιρία για ένα πρωτάθλημα. Αυτή είναι η φιλοδοξία όταν είσαι Laker".

O 41χρονος Brown μέχρι πρότινος εργαζόταν ως σχολιαστής στο τηλεοπτικό κανάλι ESPN,ενώ στο παρελθόν έχει καθήσει στον πάγκο του Cleveland(2005-2010),το οποίο είναι και ο μοναδικός σύλλογος που πρόσφερε τις υπηρεσίες του ως πρώτος προπονητής.Ακόμη έχει δουλέψει ως βοηθός στους Wizards(97'-99'),Spurs(00'-03') και Pacers(03'-05').Αξίζει να σημειωθεί πως κέρδισε στην ''κούρσα'' για τη διαδοχή του Jackson τους Brian Shaw(βοηθός του μέχρι πρότινος προπονητή των Lakers),Rick Adelman(πρώην προπονητής των Rockets) και τον Mike Dunleavy,ο οποίος είχε εργαστεί και τη διετία 90'-92' στους κίτρινους,ενώ κοουτσάρισε για τελευταία φορά τους Clippers(03'-10').

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management