Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

7.5.11

Άγαλμα στον Russell


Άγαλμα στον Bill Russell ανακοίνωσαν πως θα κατασκευάσουν οι Celtics στη Βοστώνη,λίγους μήνες μετά την προτροπή του προέδρου των Η.Π.Α Barack Obama.


Oι ''Κέλτες'' ανακοίνωσαν την Τετάρτη πως αυτό θα σχεδιαστεί απο έναν τοπικό καλλιτέχη,με σκοπό να τιμηθεί ο 11 φορές(σε 13 σεζόν) πρωταθλητής με το καμάρι της Μασαχουσέτης,ως αθλητής,καθοδηγητής-μέντορας της νεολαίας,αλλά και για την συμβολή του στην υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

O παλαίμαχος σέντερ των πράσινων αποκάλυψε σε δηλώσεις του πως δε νιώθει άνετος με τέτοιου είδους τιμές,όμως συμπλήρωσε πως τα χρόνια που αγωνίστηκε ως αρχηγός για τους Boston Celtics ήταν τα πιό περήφανα της καριέρας του.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο ίδιος ο Πλανητάρχης ήταν αυτός που περνούσε στο λαιμό του το ''μετάλλιο της ελευθερίας'',τονίζοντας πως πρέπει να δημιουργηθεί ένα άγαλμα για να τιμηθεί ο Russell όχι μόνο για τα επιτεύγματα του ως αθλητής,αλλά κυρίως ως άνθρωπος.


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management