Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

19.5.11

"skip to my lou"... coaching


 Φαίνεται ότι το πήρε απόφαση ο Rafer Alston και σταματάει την επαγγελματική του καριέρα σαν αθλητής, μετά από το σύντομο πέρασμά του από την Κίνα. Ο πρώην point guard των Rockets δεν είχε κάποια πρόταση, οπότε μπροστά στο ενδεχόμενο να παίξει και πάλι μακριά από την αμερικανική ήπειρο, δείχνει να προτιμά να ασχοληθεί με την προπονητική.

 Τα πρώτα του βήματα θα τα κάνει, όπως όλα δείχνουν στο Texas και συγκεκριμένα στο Humble (Texas) Christian Life Center.
Ο νεοϋορκέζος, αν και δεν έχει προπονητική εμπειρία, επιλέχθηκε ανάμεσα σε αρκετούς πρώην NBAers κυρίως λόγω της διαμονής του τα τελευταία χρόνια στο Houston. Ο πάστορας Richard Rodriguez ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η επιλογή του 34χρονου έγινε επειδή είναι ένας αθλητής, που ξεκίνησε παίζοντας μπάσκετ στον δρόμο και πέρασε όλα τα στάδια από το σχολείο ως το κολλέγιο, μέχρι να καταφέρει να καταξιωθεί στο NBA. Αυτό πιστεύει ότι θα είναι πηγή έμπνευσης για τους φιλόδοξους νεαρούς, που θα έχει υπό την καθοδήγησή του τη νέα χρονιά.

 O "skip to my Lou" ήταν ένας από τους τελευταίους αυθεντικούς streetballers που κατάφεραν το μεγάλο βήμα ξεκινώντας από τις playgrounds στο Bronx kai sto Queens. Το παρατσούκλι δικαίως τον ακολουθεί, αν αναλογιστούμε την τρομακτική επαφή του με τη μπάλα και την ικανότητα να "καταστρέφει ψυχολογίες" με τον χειρισμό της. Δεν ξέρω αν θα μας λείψει, το σίγουρο είναι ότι ήταν απολαυστικός όταν είχε όρεξη.

 Απολαύστε τον...




Πηγή: zagsblog.com

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management