Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

18.5.11

To Kάρφωμα:Σφιχτή αναμέτρηση στο Chicago


Με τις 2/3 μονές επιλογές μας απο την πρώτη αναμέτρηση της σειράς των τελικών της Δύσης να επαληθεύονται,προσθέσαμε κάποια επιπλέον χρήματα στο λογαριασμό μας.Κι αν μας έκανε τη χάρη και ο James Harden να σημειώσει ακόμα ένα πόντο(έστω μιά βολή βρε αδερφέ)θα είχαμε κάνει το απόλυτο σε ένα παιχνίδι που το διαβάσαμε αρκετά καλά θα έλεγα.


Βασική επιλογή μας ήταν το -6 των Mavericks η οποίοι μας άγχωσαν,αλλά εν τέλει κατάφεραν να καλύψουν το χάντικαπ και να πάρουν τη νίκη με διαφορά εννιά πόντων.Περισσότερο ξεκούραστα απ'ότι αναμενόταν βγάλαμε και το over 194,καθώς το τελικό σκορ σταμάτησε στους  233 πόντους.

Στο σερί του 24 πήραμε την κάλυψη του χάντικαπ των έξι πόντων απο το Dallas,για το οποίο δικαιωθήκαμε όπως και για τις προβλέψεις μας στο Contra,όπου ο Thabo Sefolosha δεν έκανε κάποιο μπλοκ και σημείωσε έξι πόντους,ενώ και οι Mavs επικράτησαν με πάνω απο επτά.

Σήμερα περνάμε στην άλλη πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών για να παρακολουθήσουμε το δεύτερο αγώνα της σειράς των τελικών της Ανατολής.Chicago Bulls-Miami Heat και εμείς στη...μέση για να επιλέξουμε προς ποιά κατεύθυνση θα κινηθούμε,ώστε να βρούμε και πάλι το δρόμο προς το ταμείο.

Under/Over
Chicago Bulls-Miami Heat under 181,5(1,90)

Aγωνιστική απόδοση παίκτη
Carlos Boozer over 9,5 ριμπάουντς(2,00)


Προσοχή:Οι αποδόσεις είναι ΜΟΝΟ απο την bet365 και αφορούν την ώρα που κοινοποιήθηκε το κείμενο στο blog.Για οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτές δεν ευθύνεται το Ν.Β.Αir.

Sport24
Στο 24 όσοι έχετε μεγάλο σερί θα πρότεινα να μην ασχοληθείτε με το συγκεκριμένο ματς.Δε νομίζω πως οι Βulls θα επικρατήσουν(αν επικρατήσουν)τόσο εύκολα όσο στο πρώτο παιχνίδι.Προσωπικά θα παίξω το διπλό του Miami με πολύ ρίσκο φυσικά.

Contra
Στο contra θα ποντάρω στο ''ΟΧΙ'' όσον αφορά το δίλλημα του ''αν θα πετύχει ο Derrick Rose περισσότερους πόντους απο τους Wade και Chalmers μαζί'',ενώ σαν δεύτερη επιλογή αξίζει και το ''το πολύ σε 1'' στο ''σε πόσες ελεύθερες βολές θα ευστοχήσει ο Omer Asik''.



Υ.Γ 1Σας περιμένουμε όλους και σήμερα το βραδάκι(μέχρι της 05:10 τα ξημερώματα) για να σχολιάσουμε τους αγώνες στους οποίους ποντάραμε,να παρακολουθήσουμε τα παιχνίδια(μέσα απο το Ν.Β.Αir) και να κάνουμε τον χαβαλέ μας μέσω του chat του blog.

Y.Γ 2 Οποιοσδήποτε θέλει να με ρωτήσει κάτι που να αφορά τις επιλογές μου στη στήλη ''Κάρφωμα'',ανάλυση,τραυματίες,στατιστικά,προηγούμενα μάτς,βαθμολογίες,ρεκόρ κτλ. θα είμαι στη διάθεση σας  εώς της 05:10.Οπότε  ότι θέλετε μέσω του Chat μπορείτε να με ρωτήσετε,ακόμα και πέρα απο τις επιλογές μου.


 Υ.Γ 3 Τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω ακόμη μία φορά να προωθήσετε το blog μας(εφόσων φυσικά σας αρέσει και το παρακολουθείτε)έτσι ώστε να το μάθουν κι άλλοι ''άρρωστοι'' με το Ν.Β.Α και να μεγαλώσει η παρέα μας.Mπορείτε να το κάνετε με το να γίνετε μέλος στη σελίδα μας στο facebook και να την στείλετε σε όλους τους φίλους σας,να το προτείνετε γενικότερα κι εκτός facebook ακόμα,να το στείλετε με mail κτλ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management