Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

12.5.11

To Kάρφωμα:Ρέστα για ''γεράκια''

Τη χθεσινή βραδιά δεν ασχοληθήκαμε στοιχηματικά με κάποιο απο τα δύο παιχνίδια και απ'ότι φάνηκε(απο τα αποτελέσματα)πολύ καλά κάναμε.Οι σκέψεις για κάποιο ποντάρισμα σε αγωνιστική απόδοση παίκτη έδιναν και έπαιρναν,μέχρι και λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα στο Miami.Ωστόσο,μείναμε στην αρχική μας εκτίμηση που έλεγε πως εφόσων δε βλέπουμε τίποτα ζεστά,καλύτερα να απέχουμε απο αυτά.


Σήμερα θα επιστρέψουμε για να ποντάρουμε στο τελευταίο χαρτί των ''γερακιών'' στη σειρά(τουλάχιστον στο Philips Arena),τα οποία με νίκη μένουν ζωντανά και ελπίζουν,ενώ με ήττα πέφτουν απο τον...ουρανό.Πάμε να δούμε συγκεκριμένα τι θα κρατήσουμε απο τη σημερινή βραδιά.

Μονό
Αtlanta Hawks-Chicago Bulls 1 (2,40)

Aγωνιστική απόδοση παίκτη(μονά)
Carlos Boozer over 9,5 ριμπάουντς (1,83)

Derrick Rose over 29,5 πόντους(1,83)

Προσοχή:Οι αποδόσεις είναι ΜΟΝΟ απο την bet365 και αφορούν την ώρα που κοινοποιήθηκε το κείμενο στο blog.Για οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτές δεν ευθύνεται το Ν.Β.Αir.

Sport24
Στο 24 θα πάω με το ''οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα'' στο Hawks-Bulls,λόγω και της καλής εικόνας που έδειξε η Atlanta στην τελευταία αναμέτρηση της με τους ''ταύρους'' στο Philips Arena,αλλά και μη μπορώντας να αγνοήσω πως σήμερα τα ''γεράκια'' παίζουν τα... ρέστα τους.

Contra
Στο contra συνεχίζουν το ''κόλλημα'' τους με τον Zaza Pachulia και έχουν δύο διλλήματα(απο τα τρία συνολικά) μόνο γι'αυτόν σήμερα.Εγώ θα επιλέξω το ''λιγότερο απο 18 λεπτά'' στο ''πόσο χρόνο συμμετοχής θα έχει στον αγώνα''.Απο 'κει και πέρα,δεν τον βλέπω επίσης να κάνει κάποια τάπα,που είναι το δεύτερο δίλλημα για τον Γεωργιανό,ενώ πολύ καλό είναι και το ''τουλάχιστον 6'' στο  '' σε πόσα τρίποντα θα ευστοχήσουν οι Bulls''.


Υ.Γ 1Σας περιμένουμε όλους και σήμερα το βραδάκι(μέχρι της 05:10 τα ξημερώματα) για να σχολιάσουμε τους αγώνες στους οποίους ποντάραμε,να παρακολουθήσουμε τα παιχνίδια(μέσα απο το Ν.Β.Αir) και να κάνουμε τον χαβαλέ μας μέσω του chat του blog.

Y.Γ 2 Οποιοσδήποτε θέλει να με ρωτήσει κάτι που να αφορά τις επιλογές μου στη στήλη ''Κάρφωμα'',ανάλυση,τραυματίες,στατιστικά,προηγούμενα μάτς,βαθμολογίες,ρεκόρ κτλ. θα είμαι στη διάθεση σας  εώς της 05:10.Οπότε  ότι θέλετε μέσω του Chat μπορείτε να με ρωτήσετε,ακόμα και πέρα απο τις επιλογές μου.



 Υ.Γ 3 Τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω ακόμη μία φορά να προωθήσετε το blog μας(εφόσων φυσικά σας αρέσει και το παρακολουθείτε)έτσι ώστε να το μάθουν κι άλλοι ''άρρωστοι'' με το Ν.Β.Α και να μεγαλώσει η παρέα μας.Mπορείτε να το κάνετε με το να γίνετε μέλος στη σελίδα μας στο facebook και να την στείλετε σε όλους τους φίλους σας,να το προτείνετε γενικότερα κι εκτός facebook ακόμα,να το στείλετε με mail κτλ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management