Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

1.5.11

To Kάρφωμα:Μiami για... σεφτέ


Ύστερα απο μία μικρή στοιχηματική διακοπή μίας ημέρας,επανερχόμαστε με γεμάτες τσέπες,καθώς προχθές οι Grizzlies μας δικαίωσαν στις δύο απο τις τρείς επιλογές μας.Η νίκη τους με το χάντικαπ στο -3(επικράτησαν με 8),αλλά και το Ηίχρονο-Τελικό,στα οποία ποντάραμε επαληθεύτηκαν,ξορκίζοντας το κακό απο τις τρείς συνεχόμενες κακές στοιχηματικές βραδιές που προηγήθηκαν.Ωστόσο,δεν πήγαν όλα τέλεια.'Αλ΄λωστε,θα αρχίζαμε να.... ανησυχούμε αν συνέβαινε κάτι τέτοιο.Αυτό αφού το under 189.5 χάθηκε για μισό πόντο,με τις δύο ομάδες να σημειώνουν συνολικά 190.


Στο σερί του Sport24 είχαμε πάρει κι εκεί τη νίκη του Memphis με το χάντικαπ,το οποίο και μας αύξησε το σερί,ενώ στο contra απ'ότι θυμάμαι δεν πρέπει να είχαν προσθέσει αγώνα.

Σήμερα ξεκινάνε τα πρώτα παιχνίδια της σειράς του δεύτερου γύρου των Playoffs.Δύο αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα,με το μεγάλο ντέρμπι της Ανατολής,ανάμεσα στους Heat και τους Celtics να ξεχωρίζει,αλλά και το Thunder-Grizzlies να μην πηγαίνει πίσω.Πάμε να κάνουμε μία δυναμική αρχή στους ημιτελικούς  κάθε περιφέρειας,κρατώντας τα παρακάτω σημεία.

Δυάδα
Oklahoma City Thunder-Memphis Grizzlies 2 με χάντικαπ +7,5(1,71)
Μiami Heat-Boston Celtics 1 με χάντικαπ -5,5(1,95)

Για όσους επιθυμούν να ακούσουν την άποψη μου και για τα under/over να πω πως βλέπω το οver 195 εμφανίζεται εύκολα ‘η δύσκολα στην Οklahoma,όπως και το over 180,5 στο Μiami.Ωστόσο,δεν ποντάρω κάτι διότι θέλω να το πάω σε χαλαρούς ρυθμούς σήμερα(και το ίδιο προτείνω και σε εσάς),γιατί τα ματς έχουν αρχίσει και καίνε και επειδή είναι τα πρώτα της σειράς.

Προσοχή:Οι αποδόσεις είναι ΜΟΝΟ απο την bet365 και αφορούν την ώρα που κοινοποιήθηκε το κείμενο στο blog.Για οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτές δεν ευθύνεται το Ν.Β.Αir.

Sport24
Εδω θα κρατήσω αρχικά το ''οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα'' στο Thunder-Grizzlies,καθώς εκτιμώ ότι οι Thunder το πιό πιθανό είναι να κάνουν το 1-0,όμως θα το κάνουν δύσκολα και με πολύ ιδρώτα.Στη συνέχεια και αν προλάβει κι έχει τελειώσει το ματς(δύσκολο)θα επιλέξω και την κάλυψη του χάντικαπ των 6 πόντων απο τη Heat

Contra
Στο Contra μας δίνεται δίλλημα μόνο για το ντέρμπι της Ανατολικής περιφέρειας,κι αυτό είναι το ''αν θα  σημειώσει ο Rondo τουλάχιστον 6 σε κάθε κατηγορία(ριμπάουντ,ασίστ,πόντους)'',στο οποίο και θα ποντάρω το ''ΟΧΙ'' πιστεύοντας πως δε θα κάνει τα ριμπάουντ.


Υ.Γ 1 Σας περιμένουμε όλους και σήμερα το βραδάκι(μέχρι της 05:10 τα ξημερώματα) για να σχολιάσουμε τους αγώνες στους οποίους ποντάραμε,να παρακολουθήσουμε τα παιχνίδια(μέσα απο το Ν.Β.Αir) και να κάνουμε τον χαβαλέ μας μέσω του chat του blog.




Y.Γ 2 Οποιοσδήποτε θέλει να με ρωτήσει κάτι που να αφορά τις επιλογές μου στη στήλη ''Κάρφωμα'',ανάλυση,τραυματίες,στατιστικά,προηγούμενα μάτς,βαθμολογίες,ρεκόρ κτλ. θα είμαι στη διάθεση σας  εώς της 05:10.Οπότε  ότι θέλετε μέσω του Chat μπορείτε να με ρωτήσετε,ακόμα και πέρα απο τις επιλογές μου.

 Υ.Γ 3 Τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω ακόμη μία φορά να προωθήσετε το blog μας(εφόσων φυσικά σας αρέσει και το παρακολουθείτε)έτσι ώστε να το μάθουν κι άλλοι ''άρρωστοι'' με το Ν.Β.Α και να μεγαλώσει η παρέα μας.Mπορείτε να το κάνετε με το να γίνετε μέλος στη σελίδα μας στο facebook και να την στείλετε σε όλους τους φίλους σας,να το προτείνετε γενικότερα κι εκτός facebook ακόμα,να το στείλετε με mail κτλ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management