Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

24.5.11

To Kάρφωμα:Kάνoυν το τρίτο βήμα οι Ηeat

Τις δύο τελευταίες μέρες μας πίεσε πολύ ο χρόνος και δεν καταφέραμε να ανεβάσουμε τη στήλη ''Κάρφωμα'',με τις χθεσινές και προχθεσινές επιλογές μας απο τους τελικούς της κάθε περιφέρειας.Ωστόσο,κάναμε κάποια πονταρίσματα που πάντως δεν έχει νόημα να τα αναλύσουμε τώρα, εφόσων έχουν περάσει στην ...ιστορία.Σήμερα επιστρέφουμε έχοντας στη διάθεση μας την τέταρτη αναμέτρηση της σειράς των τελικών της Ανατολής,ανάμεσα στο Miami και τους Bulls.

Πριν περάσουμε στις σημερινές προτάσεις να πω πως καλό θα ήταν να ρίχνετε μερικές κλεφτές ματιές στο CBSSPORTS.COM (η στα σάιτ των ομάδων)διότι Asik,Boozer,Bogans και Deng απο Chicago,όπως και οι Ηaslem και Jones απο το Miami δίνονται αμφίβολοι.Παρ'όλα αυτά απ'όσα μπορούμε να καταλάβουμε απο τα λεγόμενα τις παραπάνω ιστοσελίδας,εκτός σοβαρού απροόπτου θα παίξουν όλοι τους κανονικά,με  τους Asik και Haslem που βρίσκονται σε χειρότερη κατάσταση να είναι τα ερωτηματικά.

Μονό
Μiami Heat-Chicago Bulls 1 με χάντικαπ -5,5(1,95)

Αγωνιστική απόδοση παίκτη
Lebron James over 27,5 πόντους(1,83)

Προσοχή:Οι αποδόσεις είναι ΜΟΝΟ απο την bet365 και αφορούν την ώρα που κοινοποιήθηκε το κείμενο στο blog.Για οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτές δεν ευθύνεται το Ν.Β.Αir.

Sport24
Όπως και στην παραπάνω πρόταση μου,έτσι κι εδώ θα πάω με τη νίκη της Heat ''με 5 η περισσότερους πόντους.

Contra
Στο contra θα ποντάρω στο ''το πολύ 5'',το οποίο αφορά το δίλλημα του ''πόσοι παίκτες θα πετύχουν πάνω απο 13 πόντους''.Απο ΄κει και πέρα σαν δεύτερη επιλογή βλέπω το ''ΝΑΙ'' στη νίκη του Miami ''με πάνω απο 6 πόντους'',ενώ τα δύο που αφορούν τον Omer Asik δεν τα ακουμπάω διότι ο Τούρκος είναι αμφίβολος.Πάντως αν θέλει κάποιος να επιλέξει κάτι απο τα δύο που δίνουν γι'αυτόν,το ''2 η 3 φάουλ'' στο ''πόσα φάουλ θα κάνει'' φαίνεται αρκετά καλό.




Υ.Γ 1Σας περιμένουμε όλους και σήμερα το βραδάκι(μέχρι της 05:10 τα ξημερώματα) για να σχολιάσουμε τους αγώνες στους οποίους ποντάραμε,να παρακολουθήσουμε τα παιχνίδια(μέσα απο το Ν.Β.Αir) και να κάνουμε τον χαβαλέ μας μέσω του chat του blog.


Y.Γ 2 Οποιοσδήποτε θέλει να με ρωτήσει κάτι που να αφορά τις επιλογές μου στη στήλη ''Κάρφωμα'',ανάλυση,τραυματίες,στατιστικά,προηγούμενα μάτς,βαθμολογίες,ρεκόρ κτλ. θα είμαι στη διάθεση σας  εώς της 05:10.Οπότε  ότι θέλετε μέσω του Chat μπορείτε να με ρωτήσετε,ακόμα και πέρα απο τις επιλογές μου.



 Υ.Γ 3 Τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω ακόμη μία φορά να προωθήσετε το blog μας(εφόσων φυσικά σας αρέσει και το παρακολουθείτε)έτσι ώστε να το μάθουν κι άλλοι ''άρρωστοι'' με το Ν.Β.Α και να μεγαλώσει η παρέα μας.Mπορείτε να το κάνετε με το να γίνετε μέλος στη σελίδα μας στο facebook και να την στείλετε σε όλους τους φίλους σας,να το προτείνετε γενικότερα κι εκτός facebook ακόμα,να το στείλετε με mail κτλ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management