Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

7.6.11

Αλλάζει περιφέρεια ο Ιγκουοντάλα...



Σύμφωνα με το ESPN, το οποίο επικαλείται πηγές από τα ενδότερα της λίγκας, οι Golden State Warriors ψάχνουν την χρυσή τομή για να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή του Monta Ellis με τον Andre Iguodala των Philadelphia 76ers. Η Warriors θέλουν να δυναμώσουν την περιφέρεια τους, καθώς ο Iguodala είναι ένας παίχτης, που έχει ικανότητα στο σκοράρισμα από μέση και μακρινή απόσταση, σε συνδυασμό με το κορμί του, που θα προσδώσει δύναμη στη ρακέτα, τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι.

 Από την άλλη οι 6ers θέλουν να αποδεσμεύσουν τον αρχηγό, καθώς θα εξοικονομήσουν 1,2 Μ δολλάρια για καθένα από τα επόμενα 2 χρόνια, ενώ παράλληλα θα δώσουν την ευκαιρία στον Evan Turner να καλύψει τη θέση του small forward.
 Και όλα αυτά διαμέσου συζητήσεων για την αλλάγη ιδιοκτησίας της ομάδας. Η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας από την Πενσυλβάνια είναι θέμα χρόνου, όπως όλα δείχνουν και μετά από 15 χρόνια η Comcast Spectator θα αφήσει τη θέση της σε μια ομάδα επιχειρηματιών, με έδρα την Νέα Υόρκη και μπροστάρη της προσπάθειας, τον πρώην μάνατζερ Joshua Harris.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management