Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

16.6.11

Τον συνέλαβαν...λιώμα


Λιώμα στο μεθύσι συνελήφθη ο DeShawn Stevenson απο την αστυνομία στην πόλη Irving του Texas την Τρίτη το βράδυ,όταν ύστερα απο έξοδο του που σκοπό είχε να γιορτάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος,κατέληξε να περπατάει σε ένα  συγκρότημα διαμερισμάτων.



Απο όσα έγιναν γνωστά οι κάτοικοι του συγκροτήματος  κατήγγειλαν στην αστυνομία τον γκαρντ των Mavericks,ο οποίος είχε πιεί τόσο που δεν γνώριζε καν που βρίσκεται.Όπως ήταν λογικό,ύστερα απο αλκοτέστ που του έγινε ανιχνεύθηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ,γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα να οδηγηθεί  στο αστυνομικό τμήμα,όπου και πέρασε τη νύχτα,για να αφέθεί ελεύθερος το πρωί της Τετάρτης καταβάλλοντας εγγύηση 475 δολλαρίων.

Την ίδια μέρα η εκπρόσωπος των Mavs Sarah Melton δήλωσε πως η ομάδα δεν είχε να κάνει κανένα σχόλιο για την εν λόγω σύλληψη.

Ο 30 χρονος που μένει ελεύθερος απο το Dallas έβαλε το ...χεράκι του κι αυτός στην κατάκτηση του πρωταθλήματος σημειώνοντας 7 πόντους και 1,5 ριμπάουντ στη σειρά των τελικών,όπου η απόδοση του ήταν η καλύτερη σε σχέση με τους υπόλοιπους γύρους τον Playoffs.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management