Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

20.6.11

Ξεφορτώνονται τον Carter

Ελεύθερος απο φέτος αναμένεται να είναι ο Vince Carter,με τους Suns να του καταβάλουν 4 εκατομμύρια δολλάρια ως αποζημίωση με σκοπό να ξεφορτωθούν τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του,όπου ο  ''Air Canada''  θα έχει να λαμβάνειν το ποσό των 18,9 εκ. δολλαρίων.

Ο 34χρονος γκαρντ του Phoenix μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι,ωστόσο οι ''ήλιοι''δεν είναι διατεθειμένοι να ''κουβαλήσουν'' για ακόμη ένα χρόνο το...παχυλό του συμβόλαιο.Kατέληξαν έτσι στην απόφαση να απεμπλακούν απο αυτό,κρίνωντας παράλληλα πως δεν έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες του πρώην παίκτη των Magic.

Ωστόσο,τίποτα δεν είναι στο χέρι του συλλόγου της Αrizona,καθώς κάτι τέτοιο θα πρέπει να δεχτεί και ο ίδιος ο παίκτης.Πάντως μέσα στην βδομάδα οι δύο πλευρές θα συνατηθούν με σκοπό να βρούν μία συμβιβαστική λύση που θα σημάνει και το τέλος της συνεργασίας τους.

Ο Carter (μαζί με τους Pietrus και Gortat) μετακόμισε απο το Orlando στο Phoenix,τον Δεκέμβριο του 2010 και στο πλαίσιο της ανταλλαγής για τους Turkoglu και Richardson,οι οποίοι ακολούθησαν την αντίθετη διαδρομή.Στα 51 παιχνίδια που αγωνίστηκε(τα 41 ως βασικός) κατέγραψε κατά μέσο όρο 13,5 πόντους,3,6 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ σε 27,2 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα,με τους ιθύνοντες των Suns να μην μένουν ευχαριστημένοι με την απόδοση του.Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν ο πιό ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας,αφού έλαβε 17.522.375 εκ. δολλάρια.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management