Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

15.6.11

Στοχεύει σε Dalembert το Miami


O Samuel Dalembert έχει οριστεί ως ο Νο1 στόχος για την ενίσχυση τoυ Miami στη θέση ''5'',όπως αναφέρουν αμερικάνικα Μ.Μ.Ε.Ο σέντερ των Kings,μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και όπως δήλωσε θα ήθελε να αγωνιστεί σε μία ομάδα που μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα.


''Θέλω να αγωνιστώ σε μία ομάδα που μπορεί να πάρει τον τίτλο και να παίξει γρήγορο μπάσκετ. Το Μαϊάμι πληροί αυτές τις δύο προϋποθέσεις. Θα δούμε''.

Ο 30 χρονος παίκτης του Sacramento είναι γεννημένος στο Port au Prince της Αιτής,ωστόσο τον Άυγουστο του 2007 απέκτησε Καναδική υπηκοότητα και αγωνίστηκε με τα χρώματα της Εθνικής του Καναδά.Έγινε ντραφτ(γύρος 1,θέση 26)απο τους Philadelphia 76ers το 2001,προσφέροντας τις υπηρεσίες του στους Sixers ως το 2010,όπου μετακόμισε στην πολιτεία της California για τη νυν ομάδα του.Φέτος τελείωσε τη σεζόν αγωνιζόμενος σε 80 αναμετρήσεις,εκ των οποίων οι 46 στη βασική πεντάδα και έχοντας κατά μέσο όρο 8,1 πόντους,8,2 ριμπάουντ,1,4 μπλοκ και 0,8 ασίστ σε 24,2 λεπτά συμμετοχής.

Η θέση του σέντερ είναι αυτή στην οποία ''αιμοραγεί'' ο σύλλογος της Florida κάτι το οποίο γνωρίζει απο πρώτο χέρι ο Pat Riley,όπως επίσης γνωρίζει εξίσου καλά πως τα οικονομικά περιθώρια για ένα ηχηρό όνομα που θα καλύψει αυτή την ''τρύπα'' είναι πολύ στενά,καθώς δεν υπαρχει χώρος στο σάλαρι καπ  για κάτι τέτοιο.Έτσι στο Miami ποντάρουν περισσότερο στο να δελεαστούν οι στόχοι τους απο την προοπτική του να κατακτήσουν κάποιο τίτλο-δυνατότητα που τους δίνεται έχοντας για συμπαίκτες τους '''Big Three''- ρίχνοντας παράλληλα τις απαιτήσεις τους.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management