Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

18.6.11

Gasol for Love?

 Αναβρασμός εν όψει της νέας χρονιάς στο Λος Άντζελες. Τη δεδομένη στιγμή είναι ίσως η ομάδα, που "κινείται" ασταμάτητα για να ολοκληρώσει το παζλ σε όλα τα επίπεδα. Και πως να μην είναι άλλωστε; Οι Καλιφορνέζοι ψάχνονται δεξιά-αριστερά για να φέρουν στην πόλη ό,τι πιο ελπιδοφόρο υπάρχει, έτσι ώστε να είναι ανταγωνιστικοί την νέα περίοδο.

 Μπορεί οι ιδιοκτήτες να έχουν δηλώσει ότι το υπάρχον ρόστερ είναι ικανό για ένα ακόμη πρωτάθλημα την επόμενη τριετία, δεδομένου ότι αυτός είναι ο χρόνος που "δίνουν" οι ειδικοί στον Kobe να αγωνίζεται σε επίπεδο superstar, ωστόσο φαίνεται να σκέφτονται και ριζικές αλλαγές παράλληλα.


 Πρώτα οι ψίθυροι για ανταλλαγή του Bynum-Odom για τον Howard και τώρα η προοπτική της ανταλλαγής του Pau Gasol για τον Kevin Love των Timberwolves. Ο μικρός προερχόμενος από μία εκπληκτική και γεμάτη σεζόν κατάφερε να αφήσει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον και οι Λιμνάνθρωποι θέλουν να εκμεταλλευτούν το ταλέντο του, παράλληλα με το χαμηλο του συμβόλαιο.

 Τι σημαίνει πρακτικά η συγκεκριμένη ανταλλαγή;
Πολύ απλά, άπλετος χώρος για προσέλκυση νεαρού point guard στη θέση του "γέρου" Fisher, καθώς το οικονομικό "κενό" θα είναι της τάξης των 14,2Μ $ (17,8-3,6) που είναι η διαφορά των απολαβών του Ισπανού φόργουορντ και του Love.

 Το θέμα είναι ότι σε τέτοιου είδους trades πρέπει να ικανοποιούνται και οι δύο πλευρές, επομένως το ενδεχόμενο να στείλουν και ένα pick πρώτου γύρου στο Los Angeles, είναι πολύ πιθανό. Αν αναλογιστεί κάποιος ότι οι πρωην πρωταθλητές ψάχνουν διακαώς ένα υψηλό pick στο draft, τότε το ρόστερ θα ανανεωθεί κατά τα 2/5 με την προώθηση του Shannon Brown ως βασικού pg και έναν νεαρό ακόμη στον πάγκο.

 Βέβαια ολα αυτά είναι εικασίες, καθώς και η διάθεση του Gasol να φύγει από το κοσμοπολίτικο LA για να πάει να κάνει camping στην Μινεάπολις. Ίσως τον "τραβήξει" ο Rubio, αφού οι δύο τους διατηρούν καλές σχέσεις.
Για να δούμε...


Πηγή: yardbarker.com

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management