Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

16.6.11

Griffin μέχρι το 2013


Κάτοικος Los Angeles μέχρι το 2013 θα παραμείνει ο Blake Griffin,καθώς οι Clippers έπραξαν το αυτονόητο ενεργοποιόντας τον όρο της αυτόματης ανανέωσης συμβολαίου για τη σεζόν 2012-2013που διατηρούσαν για τον κορυφαίο rookie του 2011.


Οι απολαβές του  ''Τhe Snake'' για τα δύο επόμενα χρόνια της καριέρας του θα έχουν αύξουσα πορεία καθώς για τον επόμενο θα λάβει το ποσό των 5,7 εκατομμυρίων δολλάρίων ενώ για τον μεθεπόμενο αυτό τον 7,2 εκ. δολλαρίων.


Χρήματα τα οποία αξίζει και με το παραπάνω ο  22χρονος πάουερ φόργουορντ,αφού τα κατορθώματα του στο ντεμπούτο του στο ΝΒΑ μιλάνε απο μόνα τους.
1)Ανακηρύχθηκε κορυφαίος rookie της χρονιάς,
2)Βρέθηκε(φυσικά)και στην ''All Rookie First Team'' της φετινής σεζόν,
3)Έλαβε μέρος στο All Star Game όπου...
4)κέρδισε και το διαγωνισμό καρφωμάτων

Όσον αφορά  τα στατιστικά του,ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα αγωνιζόμενος ως βασικός και στους 82 αγώνες σημειώνοντας κατά μέσο όρο 22,5 πόντους,12,1 ριμπάουντ,3,8 ασίστ,0,6 μπλοκ και 0,8 κλεψίματα σε 38 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως οδήγησε όλους τους rookie βρισκόμενος στην πρώτη θέση πόντων και ριμπάουντ. Κι όλα αυτά ερχόμενος απο ένα σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο,που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί μία σεζόν νωρίτερα παρά του ότι ήταν το Νο1 του ντραφτ το 2009.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management