Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

19.6.11

Στο...σφυρί ο Miller

Διαθέσιμος για παραχώρηση είναι ο Andre Miller,φτάνει φυσικά να ικανοποιηθούν οι Blazers αποκομίζοντας τα ανάλογα ανταλλάγματα.Ο βασικός πλέι μέικερ του Portland μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και ο σύλλογος του Oregon δεν είναι διατεθειμένος να τον χάσει χωρίς να αποκομίσει κάποιο όφελος,με το οποίο θα μπορούσε να ενισχυθεί η ομάδα,είτε με κάποιον παίκτη,είτε με κάποιο πικ σε επερχόμενα ντραφτ.


Έτσι τον βγάζουν στο...σφυρί,εξετάζοντας κάθε πρόταση που θα φτάσει στα χέρια τους από άλλη ομάδα,όπως τόνισε και ο τζένεραλ μάνατζερ των Blazers Chad Buchanan:''Εχουμε μιλήσει με τον Αndre, ξέρει ότι το συμβόλαιό του τελειώνει την επόμενη σεζόν και ξέρει πώς νιώθουμε για αυτόν. Θα εξετάσουμε κάθε πρόταση που θα μας κάνουν άλλες ομάδες για το ενδεχόμενο παραχώρησής του. Από την άλλη, βέβαια, αναγνωρίζουμε την αξία του και εκτιμούμε τα όσα μας έχει προσφέρει τα δύο τελευταία χρόνια.'' τόνισε το...προσωρινό αφεντικό του συλλόγου για να καταλήξει:''Υπάρχει σεβασμός για τον Αndre και αν τελικά παραμείνει ο βασικός μας πλέι μέικερ, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Αν, όμως, έχουμε την ευκαιρία μέσω της παραχώρησής του να βελτιωθούμε, τότε θα εξετάσουμε αυτό το ενδεχόμενo’’.

O 35 χρονος γκαρντ στη 12η χρονιά του στο ΝΒΑ,αγωνίστηκε σε 81 παιχνίδια έχοντας κατά μέσο όρο 12,7 πόντους,7 ασίστ,3,7 ριμπάουντ και 1,4 κλεψίματα σε 32,7 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management