Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

19.6.11

WNBA, Sunday 19


Καλησπέρα από τη Θεσσαλονίκη, που βράζει από τη ζέστη ακόμα και στις 8 το απόγευμα. Ελπίζω εκτός από ειδησεογραφικά να ικανοποιούμε και τις τσέπες των πιστών φίλων του blog, που δεν μας ξεχνάνε ακόμα και τις καλοκαιρινές Κυριακές, που η φυσιολογική εξέλιξη λέει παραλία-θάλασσα-αραλίκι-(να μην επεκταθώ και γίνω πιο συγκεκριμένος...)

 Το WNBA μας κάνει τη χάρη και κυλάει αρκετά φυσιολογικά, με αποτέλεσμα να μετράμε 4 στα 6, ελπίζοντας σε ακόμα καλύτερη συνέχεια.
Για να δούμε λοιπόν:


Minnesota Lynx @ Atlanta Dream 
pick Totals OVER 170 (OXI)


Το συγκεκριμένο ζευγάρι μας πλήρωσε την Παρασκευή με την εύκολη στο τέλος νικη της Minnesota με 96-85. Σήμερα έχω την αίσθηση, λαμβάνοντας υπόψιν το line movement, ότι το "play" είναι η νίκη της Atlanta. Επομένως, δεν θα ασχοληθώ με νικητή, παρά με το συνολικό σκορ, καθώς πρόκειται για ομάδες που μπορούν να τραβήξουν στο σκοράρισμα.

Indiana Fever @ Phoenix Mercury
pick Phoenix Mercury ML (1,61)(TAMEIO)

Το συγκεκριμένο ζευγάρι ήταν αυτό που με έκανε να αγαπήσω τις Diana Taurasi, Penny Taylor, όταν οι δυο τους οδήγησαν την ομάδα στον τίτλο 2 χρόνια πριν, κόντρα στη σημερινή τους αντίπαλο.
To Phoenix δεν έχει ξεκινήσει καλά και μάλιστα έχασε την ευκαιρία για μια μεγάλη νίκη απέναντι στις Silver Stars στο τελευταίο παιχνίδι. Θα πάω με την θέληση και με την Diana, η οποία πρέπει επιτέλους να αποδείξει ποια είναι η καλύτερη παίχτρια στο πρωτάθλημα. Προσεκτικά λοιπόν, όχι χάντικαπ, παρά μόνο ML .

Good Luck backers...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management