Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

31.7.11

Πρόταση απο Κίνα για Brooks

Πρόταση απο ομάδα της Κίνας φαίνεται πως έχει δεχθεί ο Aaron Brooks-σύμφωνα με αμερικάνικα δημοσιεύματα-ώστε να αγωνιστεί στο εν λόγω πρωτάθλημα για όσο διαρκέσει το lockout στο ΝΒΑ.


Ωστόσο, αυτό που προκαλεί αίσθηση αφορά την δήλωση του ίδιου του γκαρντ των Suns, ο οποίος αποκάλυψε πως είναι θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και δε θα είχε κανένα πρόβλημα να προσφέρει τις υπηρεσίες του  σε κάποιο σύλλογο απο το Κινέζικο πρωτάθλημα,έως ότου ξεκλειδωθεί το λουκέτο.

O πιό βελτιωμένος παίκτης του 2010 είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη συγκεκριμένη χώρα της Άπω Ανατολής, λόγω του περάσματος του απο το Houston και τους Rockets(07'-11),όπου είχε συμπαίκτη τον Yao Ming. Eκτός αυτού ο απόφοιτος του κολλεγίου του Oregon ήταν στην αποστολή των ΝΒΑers που βρέθηκαν σε διάφορες ασιατικές χώρες-ανάμεσα σε αυτές και η Κίνα- για αγώνες επίδειξης.

Ο Βrooks αγωνίστηκε φέτος σε 41 αγώνες με τη φανέλα των ''ρουκετών''(11,6ποντ,,3,8ασ.,1,5ριμπ.),πριν αυτοί τον δώσουν ως αντάλλαγμα στους ''ήλιους'' για τον Goran Dragic και μία επιλογή πρώτου γύρου στο περασμένο ντραφτ.Με την ομάδα του Phoenix βρέθηκε στο παρκέ σε 30 αγώνες,έχοντας κατά μέσο όρο 9,6 πόντους, 4,2 ασίστ και 1,1 ριμπάουντ σε 18,9 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management