Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

31.7.11

Στους Pistons ο Frank


Ο Lawrence Frank θα είναι τελικά ο νέος προπονητής των Pistons,καθώς είπε το ''ναι'' στην πρόταση των ''πιστονιών'' και θα καθήσει στον πάγκο τους για το επόμενα τρία χρόνια,με την ομάδα να διατηρεί το δικαίωμα επέκτασης του συμβολαίου του για ακόμη έναν.



O Frank ήταν ο αντικαταστάτης του Tom Thibodeau στον πάγκο των Celtics και στο πλευρό του Doc Rivers, όταν ο φετινός ''Coach of the Υear'' άφηνε πέρσι το καλοκαίρι τη Βοστώνη για να αναλάβει τους Bulls ως πρώτος προπονητής. Ωστόσο, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του μέχρι πρότινος assistant coach των ''Κελτών'' που θα αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή.Ο νεαρός τεχνικός έγινε γνωστός απο το 2004 και το πέρασμα του απο τους Νets, όταν μετά την απόλυση του Byron Scott o Jason Kidd τον είχε προτείνει ως τον πλέον κατάλληλο για να τον αντικαταστήσει. Στα ''δίχτυα'' είχε απολογισμό 225-241 οδηγώντας μάλιστα το σύλλογο του New Jersey τρείς φορές ως το δεύτερο γύρο των Playoffs, πριν εργαστεί για ένα χρονικό διάστημα και ως αναλυτής στο ΝΒΑtv.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 40χρονος τεχνικός θα είναι ο έκτος τα τελευταία 11 χρόνια στον πάγκο του Detroit, με τον Joe Dumars να τον επιλέγει ως αντικαταστάτη του John Custer ανάμεσα στους Mike Woodson,Bill Laimbeer, Patrick Ewing και Kelvin Sampson.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management