Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

10.8.11

Μιλάει με Μπεσίκτας ο Durant

Ακόμη μία βόμβα ετοιμάζεται να ρίξει η Μπεσίκτας στο μεταγραφικό ''παζάρι'', καθώς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Kevin Durant, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο ατζέντης του σταρ των Thunder, Αaron Goodwin.



''Οι τουρκικές ομάδες είναι το κάτι άλλο φέτος καθώς είναι διατεθειμένες να δαπανήσουν πολλά χρήματα. Η πρόταση της Μπεσίκτας είναι πραγματικά εξαιρετική.'' τόνισε o εκπρόσωπος του 22χρονου φόργουορντ, για να καταλήξει σχετικά με την απόφαση του ''Durantula'':''Ο Kevin ακόμα δεν έχει αποφασίσει που θα αγωνιστεί. Ψάχνουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και σίγουρα η Τουρκία τις προσφέρει''.


H τουρκική ομάδα έπειτα απο το μεταγραφικό ''μπαμ'' με την απόκτηση του Deron Williams, αλλά και τις συζητήσεις με τον Kobe Bryant, προσπαθεί να δελεάσει οικονομικά και τον Durant, προκειμένου να τον φέρει στην Τουρκία μέχρις ότου λήξη το lockout στο ΝΒΑ. Μάλιστα, το συγκεκριμένο ενδεχόμενο συγκεντρώνει πλέον πολλές πιθανότητες επαλήθευσης,  αφού ο ίδιος προτιμάει να αγωνιστεί στην Ευρώπη παρά στην Κίνα, όπου κι εκεί διάφορες ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Παρ'όλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί, πως ο Goodwin  έχει κάνει διερευνητικές επαφές και με συλλόγους απο την Ισπανία και τη Ρωσία.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management