Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

16.8.11

Στη Ζαλγκίρις ο Lawson

Στη Ζαλγκίρις Κάουνας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ty Lawson, για όσο διαρκέσει το lockout στο ΝΒΑ. Ο γκαρντ των Νuggets, δεν άργησε να συμφωνήσει με τους Λιθουανούς, ειδικά κιόλας απο τη στιγμή που ξεκαθαρίστηκε ο όρος που υπάρχει στο συμβόλαιο του και ο οποίος του δίνει την ελευθέρας του, σε περίπτωση που ξεκινήσει το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.




Στην ομάδα του Κάουνας ο απόφοιτος του κολλεγίου της North Carolina, θα έχει προπονητή τον ''δικό μας'' Ηλία Ζούρο και συμπαίκτη τον πρώην παίκτη των Toronto Raptors,Sonny Weems. Ωστόσο,βασική διαφορά ανάμεσα σε αυτούς τους δύο, είναι το ότι ο 25χρονος φόργουορντ θα αγωνιστεί στη Ζαλγκίρις για όλη την προσεχή σεζόν, καθώς δεν υπάρχει ανάλογος όρος στο δικό του συμβόλαιο.

Ο Lawson συμμετείχε σε 80 αναμετρήσεις  της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με το Denver την περσινή σεζόν, εκ των οποίων στις 31 ξεκίνησε στη βασική πεντάδα. Κατέγραψε κατά μέσο όρο 11,7 πόντους, 4,7 ασίστ, 2,6 ριμπάουντ και 1,0 κλεψίματα σε 26,3 λεπτάσυμμετοχής ανά αγώνα.



 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management