Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

13.8.11

Toν παίρνουν (και) για ηθοποιό


Oι Chesire Jets μπορεί να μην έχουν τα χρήματα για να δελεάσουν τον Ron Artest να μετακομίσει στην Αγγλία, ώστε να αγωνιστεί για χάρη τους μέχρις ότου λήξη το lockout.Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως τα όπλα τους εξαντλούνται στο οικονομικό κομμάτι, καθώς όπως δήλωσε και ο διευθυντής της αγγλικής ομάδας, θα μπορούσαν να προωθήσουν το προφίλ και τη μουσική του ''Ron Ron'' στη Μεγάλη Βρετανία.


"Δεν έχουμε τον τρόπο να ικανοποιήσουμε τα οικονομικά του αιτήματα .Αλλά δεχόμαστε να τον βοηθήσουμε στην προώθηση του προφίλ του και της μουσικής του στην Βρετανία, αλλά και να συμμετέχουμε στη δημιουργία μιας κινηματογραφικής καριέρας, για όσο θα παίζει μπάσκετ εδώ".

Μάλιστα, ήδη έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες φήμες που θέλουν τους Jets να έχουν ξεκινήσει το ψάξιμο για να βρούν ρόλο στον σταρ των Lakers, ώστε να συμμετέχει σε κάποια απογευματινή σαπουνόπερα.

Όλα αυτά όμως θα ξεκαθαρίσουν στο διάστημα 18-23 Αυγούστου όταν και ο φόργουορντ των ''Λιμνάνθρωπων'' θα βρεθεί στην Αγγλία για να συζητήσει με τους ιθύνοντες των Chesire Jets.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management