Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

3.8.11

Sneakers Wars

 Αφού δεν κουνιέται φύλλο αυτό τον καιρό στην Αμερική, με τα γυμναστήρια κλειδωμένα, τους παίχτες να ψάχνουν μερικά εκατομμύρια στην Ευρώπη και τους ιδιοκτήτες να μη βάζουν νερό στο κρασί τους, σας παρουσιάζουμε μια έρευνα σχετική με τα υποδήματα των αθλητών και τις εταιρίες που προτιμούν.
 Στην κορυφή της λίστας η Nike (Νάικι και όχι Νάικ), με τον επίσημο προμηθευτή της λίγκας, την adidas, να ακολουθεί. Άισθηση προκαλεί η άνοδος των ασιατικών εταιριών και η προσπάθεια τους να καθιερωθούν εκτός Ασίας, δείγμα της οικονομικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής.

 Ο Ray Allen φοράει sneakers της Jordan Brand, όπως και οι Carmelo Anthony, Dwyane Wade, Chris Paul. H Nike πρόλαβε να κλείσει το Νο 1 του Draft, Kyrie Irving, ενώ οι Derrick Williams και Kemba Walker πείστηκαν να είναι "κομμάτια" της Under Armour (ντύνει τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ). Ο Joakim Noah εμπνευσμένος από τα παπούτσια τα οποία φορούσε ο πατέρας του το 1983, όταν κέρδισε το Ρολάν Γκαρός, "έφτιαξε" το δικό του παπούτσι που φέρει και την υπογραφή του, με τη βοήθεια της Le Coq Sportif. 

Παρακάτω η λίστα όπως αυτή αναρτήθηκε στην hoopshype.com



 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management