Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

4.8.11

Απλήρωτος ο Stern

Τι κι αν αμοίβεται με 23 εκατομμύρια δολλάρια το χρόνο.Ο ίδιος ο David Stern,μέσω δηλώσεων του,άφησε να εννοηθεί πως δε θα βάλει ούτε ένα δολλάριο στην τσέπη του,για όσο διαρκέσει το lockout στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.


O σέντερ των Sixers Spencer Hawes,κατέκρινε τoν κομισάριο του ΝΒΑ για τον υψηλό μισθό που λαμβάνει,λέγοντας:''Κανείς δεν ασχολείται με τον Stern και τα λεφτά που παίρνει, ενώ ο ίδιος πιέζει τους παίκτες να μειώσουν τα δικά τους χρήματα". To αφεντικό της λίγκας,κατά τη διάρκεια του All Star Game στο Los Angeles,είχε αποκαλύψει πως σε περίπτωση που τελικά πραγματοποιηθεί το lockout θα σταματήσει να πληρώνεται,ενώ παράλληλα τόνισε ότι:''Στο "λουκέτο" του 1998 δεν είχα λάβει μισθό γιατί πίστευα ότι ακόμη και το ένα δολλάριο είναι υψηλό ποσό όταν υπάρχει lockout''.Ωστόσο,στο φετινό lockout κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί,παρόλο που σύμφωνα με μεγάλα δίκτυα των Η.Π.Α παραμένει απλήρωτος απο την στιγμή που το...μαγαζί κατέβασε ρολά.

Να σημειωθεί πως την αποκάλυψη για τον μισθό των 23 εκατομμυρίων δολλαρίων την έκανε η εφημερίδα ''Νew York Daily News'',τη στιγμή που το ESPN αναφέρει πως το αφεντικό του ΝΒΑ λαμβάνει 500.000 δολλάρια απο κάθε ομάδα,ήτοι 15 εκ. δολλάρια συνολικά.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management