Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

13.8.11

Stern:''Σύντομα θα συμφωνήσουμε''

Aισιόδοξος πως το lockout θα λήξει σύντομα εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο David Stern. O κομισάριος του ΝΒΑ εξέφρασε την πεποίθηση του πως παίκτες και ιδιοκτήτες θα συμφωνήσουν στο άμεσο μέλλον, υπογράφοντας τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα έχει επέλθει καταστροφή για το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη.

Το αφεντικό της λίγκας αποκάλυψε ότι σε περίπτωση που δεν διεξαχθεί η φετινή σεζόν, το ΝΒΑ θα καταγράψει απώλειες ύψους 2 δισεκατομμυρίων δολλαρίων, ενώ και οι φίλαθλοι απο την πλευρά τους θα το απαξιώσουν:''Περιμένω πως σύντομα θα φτάσουμε σε συμφωνία γιατί αλλιώς μας περιμένει η καταστροφή. Θα χαθούν 2 δισεκατομμύρια δολάρια, οι μισθοί των παικτών, αλλά πάνω απ’ όλα θα χάσουμε τους φιλάθλους . Πολλοί μπορεί να μην το καταλαβαίνουν, αλλά οι παίκτες έχουν να χάσουν πολύ περισσότερα και μάλιστα αυτοί που είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία. Οπότε θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ξαναβάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά''.

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε πως θα πραγματοποιηθούν νέες συναντήσεις τις επόμενες μέρες, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει ένα μήνυμα προς την πλευρά των παικτών, αναφέροντας πως περιμένει να κάνουν μία μικρή υποχώρηση στις διαπραγματεύσεις τους με την πλευρά των ιδιοκτητών:''Εχουμε πολύ έξυπνους παίκτες που ξέρουν ότι το υπάρχον σύστημα τους συμφέρει οικονομικά. Γι’ αυτό θα πρέπει να κάνουν μια μικρή υποχώρηση ώστε να φτάσουμε πάνω κάτω στα νούμερα που ζητούν οι ιδιοκτήτες των ομάδων. Θα γίνουν ορισμένες συναντήσεις που θα είναι πιο μαζεμένες και χωρίς την παρουσία του Τύπου. Δεν θέτω κάποια διορία ακόμα για να υπάρξει συμφωνία, όμως το lockout κοντεύει να συμπληρώσει δυο μήνες και δεν θέλουμε να ξεπεράσει αυτό το όριο''.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management