Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

19.9.11

Στοιχηματική επιλογή από το WNBA


 Καλημέρα μετά από καιρό... 
 Από τη μια το Ευρωμπάσκετ, από την άλλη το λοκ άουτ με έκανε να παραμελήσω το αγαπημένο μου NBA. Είναι να στεναχωριέται κανείς, βλέποντας να μην υπάρχει σημείο προσέγγισης, τουλάχιστον με τα όσα διαβάζω μέχρι τώρα. Οι μόνες ειδήσεις που βγαίνουν αφορούν στο 2Κ12 (έτσι λέγεται αν δεν κάνω λάθος, αν και δεν το έχω παίξει ακόμα) και τον J.R. Smith, ο οποίος "στράβωσε" που του δίνουν overall 70... Και για πρώτη φορά ο Kobe είναι κάτω από τον Lebron. Χάλασε ο κόσμος...

 Ας μην κουράζω όμως, καθώς σήμερα είμαι εδώ για να μοιραστώ μαζί σας την στοιχηματική μου επιλογή.

 Βρισκόμαστε στη φάση των ημιτελικών στις δύο περιφέρεις και το ζευγάρι που θα μας απασχολήσει είναι το Seattle κόντρα στο Phoenix. Προφανώς δεν θυμόσαστε ότι ο "ομιλών" είναι υποστηρικτής του Phoenix, αν και σήμερα θα παρακαλάει να χάσει η ομάδα του.
 Η σειρά είναι ισόπαλη 1-1 και σήμερα το βράδυ, στις 5 τα ξημερώματα της Τρίτης για να είμαι ακριβέστερος, διεξάγεται το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα του Seattle. Πάμε να δούμε το matchup.


PHOENIX Mercury @ SEATTLE Storm

All games 20-16 --- All games 22-14
Road record 8-10 --- Home record 16-2
ATS road record  8-9 --- ATS home record 11-6
Road games O/U=6-11--- Home games O/U=6-12

 Τα παραπάνω είναι κάποιες βασικές στατιστικές κατηγορίες που βοηθάνε στην προσέγγιση του παιχνιδιού. Ολοκληρωμένη εικόνα μπορείτε να βρείτε εδώ. Σαφώς οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια και πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν και η φόρμα, η αγωνιστική εικόνα, οι απουσίες κτλ. 
 Έχοντας παρακολουθήσει τα δύο πρώτα παιχνίδια έχω καταλήξει στο ότι το Σήατλ είναι καλύτερη ομάδα. Μπορεί να παίξει άμυνα και να κλειδώσει τους αντιπάλους του, κάτι το οποίο έκανε στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι, κλειδώνοντας την πρώτη σκόρερ της λίγκας, Diana Taurasi περιορίζοντάς την στους 15 πόντους. Η Diana είναι η πιο ταλαντούχα παίχτρια του WNBA, πραγματική καλαθομηχανή, χωράει άνετα στην Α1 σε ομάδα επιπέδου Άρη. Όταν όμως αντιμετωπίζει double teams δυσκολεύεται και ψάχνει συχνά το μακρινό σουτ. Αν είναι στη μέρα της, δεν σταματιέται, αν όχι τότε το Phoenix  που δεν ξέρει τι είναι η άμυνα, έχει πρόβλημα. 
 Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι στο παιχνίδι που έγινε στη Αριζόνα, οι παίχτριες της Στορμ έδειχναν μια νωχελικότητα, ίσως και βαρεμάρα στο μαρκάρισμα των αντιπαλων, επιτρέποντας τόνους ξεκούραστων lay-up και διεισδύσεων. Αναμένεται εντελώς διαφορετιή διάθεση απόψε.  
 Με κύριο όπλο την καλή άμυνα λοιπόν και την πανέμορφη Λώρεν να κάνει το γνωστό all around παιχνίδι της, μακριά και κοντά στο καλάθι, οι 5 πόντοι μοιάζουν μικρό εμπόδιο. Προσθέτοντας το 11 στα 13 που έχει η γηπεδούχος ομάδα στις μεταξύ των δύο αναμετρήσεις και "κρατώντας" το 29,7% που κατάφερε στο πρώτο ματς της σειράς, εγώ έχω πειστεί ότι απόψε θα είναι μια από τα ίδια. Δεν θέλουμε 19, θέλουμε 6. 


15/9 PHX 61-80 SEA
17/9 SEA 83-92 PHX
19/9 PHX vs SEA


Phoenix Mercury @ Seattle Storm

pick Seattle Storm - 5   pick Total points UNDER 162,5


Καλή τύχη κι ελπίζω να μην μας εκθέσουν,,,


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management