Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

30.11.11

Στο ''σφυρί'' Jefferson και Millsap

Σε σημαντικές αλλαγές του ρόστερ αναμένεται να προχωρήσουν  στη Utah, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για παραχώρηση των Al Jefferson και Paul Millsap. Οι ιθύνοντες των Jazz επιθυμούν να φτιάξουν μία νέα ομάδα, την οποία θα στηρίξουν με ταλαντούχους παίκτες όπως οι Derrick Favors και Enes Kanter.

Μάλιστα, στους ''Μορμόνους''  φαίνεται πως το 'χουν πάρει απόφαση και ψάχνουν ήδη ομάδα, ώστε να τους παραχωρήσουν με ανταλλαγή, πιθανόν για χάρη κάποιων μικρών και εξελίξιμων παικτών, αν κρίνουμε από το πλάνο, που έχουν θέσει στο σύλλογο.

Να σημειωθεί πως o 26χρονος Jefferson την περσινή σεζόν αγωνίστηκε και στους 82 αγώνες της ομάδας του, έχοντας κατά μέσο όρο 18,6 πόντους, 9,7 ριμπάουντ και 1,9 μπλοκ σε 35,9 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Από την πλευρά του ο επίσης 26χρονος Millsap( συμμετείχε σε 76 αναμετρήσεις, όπου κατέγραψε 17,3 πόντους, 7,6 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ σε 34,3 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management