Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

12.12.11

Παρελθόν μέσω "amnesty" o Bell

Mετά τους Orlando Magic(Gilbert Arenas) και τους New York Knicks(Chauncey Billups) οι Warriors έγιναν η τρίτη ομάδα που χρησιμοποιεί και επίσημα το "amnesty clause",καθώς ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του Charlie Bell.

Ο 32χρονος σούτινγκ γκαρντ έμεινε ελεύθερος από τους "πολεμιστές" παρόλο που το συμβόλαιο του έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι και από το οποίο προβλεπόταν να λάβει το ποσό των 4εκ. δολαρίων. Ο απόφοιτος του Michigan State θα ψάξει για τον πέμπτο προορισμό στην 7ετή καριέρα του, αφού στο παρελθόν έχει περάσει απ΄Mavericks, Suns και Bucks.

Mάλιστα, ούτε ο ίδιος ήταν ευχαριστημένος από την παρουσία του στο Oaklant, καθώς πέρυσι αγωνίστηκε μόλις σε 19 παιχνίδια(όλα ως αλλαγή) στα οποία είχε 1,7 πόντους, 0,9 ριμπάουντ και 0,7 ασίστ σε 9 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός πως δεν είχε εμφανιστεί καθόλου στο training camp των Warriors, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για προβλήματα με το νόμο. καθώς είχε πιαστεί να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

Παράλληλα, να σημειωθεί πως οι ιθύνοντες της Χρυσής Πολιτείας απέσυραν την αρχική πρόταση που είχαν κάνει στον restricted free agent Reggie Williams, με αποτέλεσμα τη δεδομένη χρονική στιγμή να βρίσκονται κάτω από το όριο του salary cap και με  11 παίκτες στην ομάδα να έχουν συμβόλαιο.


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management