Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

10.12.11

Πρώτο "θύμα" της αμνηστίας ο Arenas

To πρώτο ''θύμα'' του όρου αμνηστίας  που συμπεριλήφθηκε στη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας είναι γεγονός και ο παίκτης που το... εγκαινίασε δεν είναι άλλος από τον Gilbert Arenas,όπως άλλωστε αναμενόταν. Το παραπάνω επιβεβαιώθηκε επίσημα από τον general manager του Orlando, Otis Smith, που ήταν κι αυτός που το ανακοίνωσε.

Οι Magic αποδέσμευσαν τον 29χρονο πόιντ γκαρντ, καθώς είχε ένα από τα βαρύτερα συμβόλαια του ρόστερ, ενώ παράλληλα δε κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας, όταν τον περασμένο Φεβρουάριο μετακόμισε από την Washigton στο Orlando, αντί του Rashard Lewis που κατέληξε στους Wizards.

Έτσι η ομάδα της Florida ναι μεν θα καταβάλει στον απόφοιτο του κολεγίου της Arizona τα 62 εκατομμύρια δολάρια που προβλέπονται στο συμβόλαιο του, ωστόσο αυτά δεν θα υπολογίζονται στο salary cap του συλλόγου για τη νέα σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πιο βελτιωμένος παίκτης του 2003 δεν είχε και τις καλύτερες των σχέσεων με τον πρώην -πλέον- προπονητή του,Stan Van Gundy, με αποτέλεσμα να βρίσκεται κατά μέσο όρο μόλις 21,8 λεπτά ανά αγώνα στο παρκέ, στα οποία δεν κατάφερε να πείσει πως αξίζει να αγωνίζεται περισσότερο. Συγκεκριμένα, ο Arenas συμμετείχε σε 49 αγώνες με τους "μαγικούς" ερχόμενος μονίμως από τον πάγκο, όπου κατέγραψε 8 πόντους, 3,2 ασίστ και 2,4 ριμπάουντ, αριθμοί οι οποίοι είναι οι χειρότεροι της καριέρας του.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management