Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

19.12.11

Χάνει τη σεζόν ο Arthur(?)

Η ατυχία φαίνεται πως χτύπησε για τα καλά την πόρτα του Darrell Arthur, αφού δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την τελευταία προπόνηση των Grizzlies, αποχωρώντας τραυματίας. Τα χειρότερα πάντως δεν σταματάνε εδώ, καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη αχίλλειου τένοντας, κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα σημάνει τη... λήξη της φετινής σεζόν για τον 23χρονο πάουερ φόργουορντ.

Ο απόφοιτος του Kansas απουσίαζε και από τις πρώτες προπονήσεις των "αρκούδων" με την έναρξη τoυ training camp, αφού ένιωθε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα. Παρόλα αυτά, οι γιατροί της ομάδας είχαν δώσει την συγκατάθεση τους για την συμμετοχή του στο κανονικό πρόγραμμα της προετοιμασίας του Memphis. Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε το...πόρισμα τους για την κατάσταση του νεαρού παίκτη ήταν λανθασμένο,αφού λίγες μέρες αργότερα τραυματίστηκε εκεί ακριβώς που παραπονιόταν  ότι είχε ενοχλήσεις. Πλέον, ο κίνδυνος να χάσει όλη την φετινή χρονιά είναι κάτι παραπάνω από ορατός, κάτι που θα αποφέρει τεράστιο πλήγμα στην frontline των Grizzlies.

O Arthur είχε επιλεγεί στο  No27 του draft το 2008 από τους Hornets, οι οποίοι τον αντάλλαξαν στους Blazers για μετρητά, χωρίς πάντως να αγωνιστεί ούτε σε αυτούς, αφού τον έδωσαν με τη σειρά τους στο Houston για τα δικαιώματα του Nicolas Batum. To...ταξίδι του συνεχίστηκε με τις "ρουκέτες να τον παραχωρούν εν τέλει στο Memphis για χάρη του Donte Greene. Την περσινή σεζόν πραγματοποίησε την πιο παραγωγική χρονιά στην τριετή μέχρι στιγμής παρουσία του στο ΝΒΑ, καθώς είχε κατά μέσο όρο 9,1 πόντους και 4,2 ριμπάουντ σε 20,1 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα και σε σύνολο 80 αναμετρήσεων.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management